U bent hier: Home / Blanke terroristen bedreigen Europa

Blanke terroristen bedreigen Europa

by J.L. de Kreek — last modified 05-11-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De veiligheid van Nederland, de wereld én Europa wordt bedreigd door terroristen met overwegend blanke huidskleur en Christelijke, Zionistische, Liberale of Socialistische achtergrond. Nederlandse magistraten worden met 'dire consequences' bedreigd door volgers van de helden van Wilders wanneer zij de Nazi-feiten van de helden van Wilders erkennen in het dossier van de strafzaken over www.hetzuur.nl.

Voorts worden minderjarigen stelselmatig en structureel bedreigd, belaagd en misbruikt door leden van bijpassende terroristische organisatie die zich ook heeft toegelegd op kinderhandel, kindermisbruik en grootschalige drugshandel. Geert Wilders is prominent deelnemer aan de terroristische organisatie van de groep volgers van zijn helden. Deze personen zijn de grote kwartiermakers van Hitler en de Holocaust. De helden van Wilders zijn de sterke mannen áchter Hitler die de Holocaust reeds sinds 1897 aan het voorbereiden waren. 

Hitler was een lokale Europese leider van de terroristische organisatie van de helden van Wilders juist om de bulk van Joden te deporteren uit Europa en het Midden Oosten rijp te maken voor de voortbouwende genocide op de Semieten door de groep volgers van de helden van Wilders. De grote problemen komen niet van Islamitische Jihadisten. De grote terrorisme gerelateerde problemen komen uit eigen blanke kring. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn 'staged'. Een groot theater om angst te zaaien. De techneuten van GeenStijl en de Telegraaf en de Tweede Kamer kunnen dat allemaal makkelijk zelf zien.

Wilders is de nieuwe Hitler. Een agent van de groep volgers van zijn helden die al in 1933 feest vierde met de Nazi's om hun innige samenwerking te beklinken. Hitler en de gaskamers zijn een product van de politiek maatschappelijke verrichtingen van de helden van Wilders en hun volgers. In de terroristische organisatie van de helden van Wilders was offeren een traditie. Dat het Eichmann geofferd heeft in het hol van de leeuw te Jeruzalem past in deze traditie. De Nazi's hebben de Tweede Wereldoorlog helemaal niet verloren.

De Nazi's zijn als grote winnaars uit de bus gekomen. De Nazi's hebben zoals gepland hun totempaal verplaatst van Berlijn naar de Knesset te Israël en de VS en EU en hun plannen verder kunnen uitbouwen tot en met het laten plaatsvinden van de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Die aanslagen zijn beraamd en gepleegd door overwegend blanken met een Christelijke, Zionistische, Liberale of Socialistische achtergrond. Iedereen van de Christenheid profiteert want allemaal herkennen zij de Rapture in de tekenen.

De terroristen die bedoeld zijn met www.terroristenvangen.nl zijn de leden van de groep van Wilders, de partijen met zetels in het parlement en medewerkers van de publieke omroepen en landelijke dag en weekbladen en medewerkers van de commerciële omroepen en enkele entrepreneurs met een hoofdrol in entertainment en nieuws of media. De vluchtelingen die nu naar Europa komen -met daartussen ongetwijfeld de persoon die Geert Wilders voor alle camera's wil onthoofden op het plein- zijn een gewild resultaat van beleid en strategie van de terroristische organisatie van de groep volgers van de helden van Wilders.

Net als Hitler is Wilders vervangbaar voor de terroristische organisatie van de volgers van zijn helden. Wilders wordt gewoon geofferd door zijn Nasi's in de VS en Israël als bewijs dat de Islam verantwoordelijk is voor zijn ondergang. Wilders is verantwoordelijk voor de verhoogde terreurdreiging in Nederland. Wilders is verantwoordelijk voor het sneuvelen van onvervangbare Nederlandse en NATO militairen. Wilders is verantwoordelijk voor grote materiële schade aan voertuigen van het Nederlands leger in Afghanistan. Wilders is verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Zijn helden zijn de grote wegbereiders van Hitler en de gaskamers dus GeenStijl kan raden hoe het afloopt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus