U bent hier: Home / Blij met Mark Rutte

Blij met Mark Rutte

by J.L. de Kreek — last modified 16-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Nederland heeft er goed aan gedaan Mark Rutte als de nieuwe Nederlandse Nazileider te kiezen. Al het andere was helemaal geen keuze. Stelt u zich voor dat Nazileider Jesse Klaver van GroenLinks was verkozen tot premier. Dan waren we nog niks opgeschoten want Klaver gelooft dat klimaatverandering door CO2 komt. Het klimaatprobleem is er omdat teveel bomen gekapt worden. Bomen zetten CO2 om in O2. Door bomen te kappen worden mensen vergast. Meeste Nazileiders zijn onderwezen als natte dweilen.

Mark Rutte zal de minst schadelijke Nazileider blijken te zijn. In ieder geval doot de economie van Naziland Nederland het weer goed. Dat was met Hitler ook het geval. De Nazi-econonomie van Hitler liep als een tierelier. Meeste mensen weten door knappe misleiding en bedrog van Nazileiders als Lodewijk Asscher niet wie allemaal de Nazi's zijn. Hitler was niet de enige Nazi. Zijn Nazivrienden waren van het soort waarvan Lodewijk Asscher en Leon de Winter en Ester Voet gemaakt zijn.

Mark Rutte is historicus. Historici worden geacht de geschiedenis te kennen als hun broekzak. Wanneer bijvoorbeeld de Franse Revolutie was en dat de Eerste Wereldoorlog escaleerde in 1916. De grote leiders die de gangmakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn journalisten met Zionistische ambities. Personen met het talent te organiseren en genoeg deuren die voor hen open gingen om een sinds 1895 een krachtige lobby voor een Holocaust op de Joden ten uitvoer te brengen.

De Holocaust, of althans de Jodenvervolging van 1940-1945 is bedacht door de helden van Geert Wilders die tot op de dag van vandaag geholpen zijn door hun oude trouwe vrienden in de media, journalistiek, politiek en geschiedschrijving.  De geschiedenis zoals Nederland dat onderwezen krijgt over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is een zieke leugen van mensen als oud vice premier Lodewijk Asscher. Anno 2017 mogen personen met Joodse achtergrond daarover niet uit de kast komen want dan worden ze strafrechtelijk vervolgd en voor gek verklaard door de rechtspraak.

Dat betrokken magistraten tevens door volgers van Wilders die ook kennis dragen van het naziverleden van zijn helden, met afschrikwekkende consequenties bedreigd zijn om Joden te vervolgen, komt niet aan de orde in de media en journalistiek want de Nederlandse journalistiek zit vuistdiep in het Nederlands Nazisme gefistfuckt. Ook anno 2017 zwijgt de Nederlandse journalistiek op alle fronten over de Holocaust die gewoon in Irak wordt voortgezet op basis van de lasterlijke leugen dat Arabieren schuldig zijn aan de aanslagen in de VS 11 september 2001. Het zal het iPad onderwijs zijn van Maurice de Hond waarom de Nederlandse Nazi's zich straffeloos kunnen vastbijten in de macht.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus