U bent hier: Home / Blij met Trump

Blij met Trump

by J.L. de Kreek — last modified 10-11-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Gelukkig. De 'people' van de Verenigde Staten van Amerika kiezen Trump. Kan eindelijk de 'change' komen die op voorhand een Nobelprijs voor de vrede leverde aan een Witte Huis Slaaf van het Establishment. Obama bedoelde het goed. Hij kon niet beter. Heeft zijn best gedaan. Huis slaaf was hij. De VS zijn racistisch tot op het bot. Donald Trump bezit het voordeel dat hij geen politiek verleden bezit. De handen van Trump zijn vrij van het bloed waar Clinton zich zogenaamd onschuldig in wast. Donald Trump wil iets terug doen voor de VS omdat de VS hem zoveel gegeven heeft.

Donald Trump heeft een eigen wolkenkrabber en het grootste vliegtuig dus hem kon de winst niet ontgaan. Donald Trump kan volledig isolationistisch vanaf zijn luie stoel in het Witte Huis de Islamitische Staat verslaan door de Amerikaanse grondleggers in kringen van Hillary Clinton te ontmaskeren en vanzelfsprekend laten vervolgen. Enige daarvoor nodig is dat de journalistiek waaronder de Telegraaf Media Groep of de politiek eerlijk is over de waarneembare feiten in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001, zodat de verse president van de VS wetenschap krijgt van de feiten. 

Iedereen kan zien dat de vliegtuigen niet de oorzaak zijn kunnen van het desintegreren van de torens van de Twin Towers symmetrisch in het eigen fundament want de vliegtuigen zijn veel minder zwaar dan de torens van de Twin Towers. De vliegtuigen zijn van dun aluminium. De torens van de Twin Towers zijn van massief staal. Rijen dikke stalen bielzen die de torens van de Twin Towers ondersteunen en beschermen tegen inslagen van grote Boeings zoals de vliegtuigen die 11 september 200 tegen de gebouwen zouden zijn aangevlogen. Al die technische jongetjes van GeenStijl hadden allang de officiële 'pancake theorie' kunnen ontmaskeren als ziek bedrog. Ze doen dat niet want zij zijn betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Wanneer Trump wakker wordt uit zijn verkiezingsroes en hij er bekend mee wordt dat de geestelijk vader van de aanslagen in de VS 11 september 2001 zeer waarschijnlijk een homofiele 'Science fiction' schrijver van Hollywood is met mogelijk zogenaamd Joodse achtergrond is hij vast bereid de rekening te leggen bij de blanke parasieten die misbruik makend van macht en middelen door 'the American people' geboden, de torens van de Twin Towers hebben laten instorten om zieke oorlogen in Moslimlanden te voorzien van de schijn van legitimiteit en de Clinton Foundation de gelegenheid te bieden kinderen te misbruiken en de Islamitische Staat te voeden.

Omdat Donald Trump Amerika weer groot wil maken verzorgt hij dat Bush, Rumsfeld, Cheney, Clinton en nog wat Amerikanen strafrechtelijk vervolgd worden want zij betrokken zijn bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 en andere high crimes misdemeanors zoals genocide op Semieten in Irak in vereniging met Wilders en de Telegraaf Media Groep. Donald Trump kan fantastisch huishouden in de Verenigde Staten van Amerika en afrekenen met een hardnekkig syndicaat van industriëlen en parasieten in journalistiek en media wat ook hoofdverantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en wat de aanslagen in de VS heeft laten plegen en mogelijk betrokken is bij de aanslag op de MH17 en betrokken is bij referendumbedrog voor “the complete realisation of the ideals of Herzl and Jabotinsky”.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus