U bent hier: Home / Bloedbad in Nederland

Bloedbad in Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 22-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Nederland leidt zichzelf naar een bijzonder bloedige periode op het eigen grondgebied. Mark Rutte zit gezellig op het terras en GeenStijl geeft positief aandacht aan personen die vinden dat Zwarte Piet bij de cultuur past en HEMA geen hoofddoekjes verkopen mag. Nederland geeft leiding aan breed internationaal terrorisme en genocide in Moslimlanden. Zwarte Piet is eerst sinds de afschaffing van de slavernij aan de Nederlandse cultuur toegevoegd. Hoofddoekjes werden reeds door de Nederlander gedragen toen ze nog holbewoners waren.

De Nederlander heeft dankzij de Arabier tot tien leren tellen. Het cijfer nul is een niet westerse vondst. Iedereen in Nederland is ermee bekend dat Jan Peter Balkenende namens Nederland ten titel van politiek maart 2003 akkoord is gegaan met de oorlog zonder volkenrechtelijk mandaat in Irak. Dat Irak door die onrechtmatige oorlog waarbij meer dan één miljoen moslims vermoord zijn, volledig naar de afgrond geholpen is wordt door de Nederlandse journalistiek nooit onder de aandacht gebracht van het Nederlandse publiek. De Joods-Christelijke cultuur wordt gemasturbeerd en ouderwets racisme komt boven drijven.

 

De illegale oorlog in Irak is nu meer dan dertien jaar gaande. Keer op keer worden zij die daaraan schuldig zijn getrakteerd op dure functies in het bedrijfsleven. Geen enkele journalist die zich druk maakt om de onrechtmatige bediening van de Nederlandse politiek, née minder Marokkanen moeten we hebben en ook meer zwarte pieten knechtjes voor Sinterklaas. Je zal kleurling zijn met het bloed van de slaven door de aderen. Voor de slachtoffers is de slavernij niet lang geleden. Eens te meer omdat het karakter van de blanke slavendrijver niet veranderd is. Geert Wilders heeft een dictie die associeert met de Afrikaner die nog altijd denkt dat het wat gebracht heeft naar Afrika.

 

In het recht gaat het niet om links of rechts. Zo zal IS er over denken wanneer het in de straten van Nederland willekeurige hoofden snijdt van witte nekken om ze te spiesen op stokken langs het kanaal. IS is niet te bestrijden omdat de mannen en vrouwen die strijden weten dat ze toch al dood zijn. Als ze niks doen zijn ze ook kapot want ze worden dagelijks uitgemoord door zwaar bewapende militairen en huurlingen van 'the Coalition of the Willing'. Bush die zei dat wie niet met hem was tegen hem was is kleinkind van de bankier die de financiële zaken van Hitler managede tot ongeveer oktober 1942. Dat niemand van de betaalde media schrijft over de leugens waarmee het westers geweld in Moslimlanden goed gepraat wordt wijst op een nakend bloedbad ín Nederland.

 

Het staat geschreven dat IS zal komen huishouden in Nederland omdat Jan Peter Balkenende met zijn christelijke moraal en christelijk sociaal denken geen strobreed in de weg is gelegd bij en tijdens zijn keuze om leiding te geven aan de ongerechtvaardigde christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam. Dat GeenStijl willens en wetens meedoet aan deze onrechtmatige christelijke kruistocht blijkt uit de medewerking van arabist Hans Jansen. Ook voor @Pritt is het niet moeilijk te begrijpen dat de vrije meningsuiting niet zo ver gaat dat daarbij doden kunnen vallen. Dat is allemaal uitgelegd bij en tijdens het eerste Wildersproces in 2011. Vrij meningsuiting houdt op waar de intrinsiek conflictueuze tweedeling of de existentiële bedreiging begint.

 

Hopelijk vangt op korte termijn de door politie en justitie geleidde zuivering aan. De naoorlogse denazificatie blijkt mislukt te zijn. Dus moeten bepaalde personen alsnog het zwijgen worden opgelegd, om erger te voorkomen. Wordt er niet gezuiverd in Nederland en verder gewoon gedaan tegen Arabieren dan is de kans misschien wel honderd procent dat Nederland het strijdtoneel wordt van een buitengewoon agressieve Jihad. Voor een zelfmoordaanslag ik niks nodig. Jihadisten zijn getraind in het leggen van bermbommen die afgaan per telefoon. Ook zijn Jihadisten bijzonder gemotiveerd de strijd te winnen. Jihadisten kennen de vijand beter dan de vijand zichzelf kent.

 

De vijand denkt dat het geen laffe roodnekken of christenhonden met kleine pikkies zijn. De Arabier uit Iran bijvoorbeeld is beter onderwezen als het om de Holocaust gaat dan de gemiddelde kaaskop. De gemiddelde Arabier gaat ook broederlijker om met de Joden dan zij die de Joods Christelijke traditie zeggen te vertegenwoordigen zoals Geert Wilders gevolgd door @Pritt. Getuige het mainstream karakter van de media geven democratie en vrije meningsuiting gelegenheid aan genocide in Moslimlanden. Wanneer de Islamiet was wezen roven en moorden in Europa zoals de moderne westerling doet in Moslimlanden dan waren alle Hollanders gewapende Jihadisten geweest. De gewelddadige Jihad tegen Nederland en bondgenoten is volledig terecht. Dat zal automatisch tot gevolg hebben dat Europa de strijd tegen de gewapende Jihad verliest.

 

Er is niet te winnen van een gerechtvaardigde Jihad. Het westen kan zo hard als het wil in de eigen kerk prediken over de rechtmatigheid van het eigen geweld in Moslimlanden, het zal de gewapende Jihadist geen reet kunnen schelen want die weet toch wie er gelijk heeft of niet dus die moordt in de volle overtuiging dat dit dienstbaar is aan de maatschappij waarin “de Bijbelse gerechtigdheid gestalte krijgt”. Afwachten wie in het recht staat, @Pritt of de twee Nederlandse militairen die door Wilders in vereniging met Hans Jansen en Pritt vermoord zijn in Afghanistan, is onverstandig. Het is veel verstandiger in alle lagen van de bevolking afstand te nemen van Geert Wilders, Fitna, zijn Islam en Marokkanen uitspraken en de oorlogen en het terrorisme en de genocide van Bush, Balkenende, Blair, Verhagen, Rutte, Verdonk, Jack de Vries, van Balen, Joshua Livestro, Jort Kelder, Bert Brussen en natuurlijk Matthijs van Nieuwkerk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus