U bent hier: Home / Bom onder GeenStijl

Bom onder GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 09-08-2014 14:00
Opgeslagen onder:

Dat GeenStijl en betrokken medewerkers naar de kloten gaan zullen is onvermijdelijk. Als het om ISIS gaat weet het platform wél de undercover documentaires te vinden van Vice die alles van binnenuit laten zien. Wanneer het gaat om de aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de rapporten van experts de fantasieën van “aluhoedjes”. GeenStijl geeft gelegenheid aan de Christenheid om een bloedige kruistocht ten uitvoer te brengen die nota bene de vestiging van het Duizendjarig nazirijk tot doel heeft.

GeenStijl is embedded in de kring der hypocriet rechtse hufters die kortzichtig alles naar zichzelf toe redeneren en geen oog hebben voor de belangen van anderen. Deze anderen zij het zat keer op keer gekoeioneerd te worden en te worden weggezet als idioten omdat ze in de Islam geloven. Arabist Hans Jansen die Geert Wilders ondersteunt bij en tijdens aanslagen op Nederlandse en NATO militairen en de onafhankelijke rechtspraak, krijgt op GeenStijl alle ruimte zijn Christenheid ten toon te spreiden. Arabist Hans Jansen liegt onder ede bij de rechtbank om Geert Wilders vrij gepleit te krijgen en terechte klager weg te zetten als gevaarlijk of idioot.

 

In ieder geval één van de klagers in het Wildersproces van 2011 laat niet los en heeft een vette aangifte neergelegd met zeer zieke door Geert Wilders in particuliere hoedanigheid begane zware misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en overigens de Koninklijke familie. GeenStijl is bekend met de aanslagen van Geert Wilders op de veiligheid van de leden van de Nederlandse krijgsmacht in Moslimlanden. Het wil die aanslagen. Het steunt Wilders en Hans Jansen om de kwaadaardige doelen te realiseren die ook racist Annabel Nanninga bevredigen. De personen die GeenStijl maken bezitten karakters die gerelateerd moeten worden aan neonazi's en fascisten die zich verschuilen in schijnbaar gangbare hoedanigheid.

 

Het is nu reeds duizend keer geschreven en er zijn rechtszaken geweest, de media heeft het er over gehad en de boodschapper is gemolesteerd, gewurgd, door drie of voer medewerkers van de Wereld Draait Door, dus er komt een hele vervelende tijd voor GeenStijl en Hans Jansen en Geert Wilders en de Wereld Draait Door en de VARA. Aandeelhouders van GeenStijl menen kennelijk belang te hebben het publiek zand in de ogen te strooien in verband met terrorisme gerelateerde belangen die door GeenStijl aan het zicht van het publiek worden ontrokken. GeenStijl beroep zich erop een journalistiek product te zijn. De schrijvers zijn journalisten of daaraan gelijk. Dat geeft ruimte in de vrije meningsuiting. Ook wat betreft beschuldigingen aan het adres van Hans Jansen die een zieke Katholiek is met de ouderwetse behoefte de Joden volledig uit te roeien.

 

Arabist Hans Jansen de Katholiek weet alles van Moslims en neemt het nu bij GeenStijl op voor de Joden terwijl hij verzwijgt dat de Holocaust het project is van Zion in vereniging met het Vaticaan. Joden voelen zich heel erg bedreigd door de Zionisten en de houding van Hans Jansen en GeenStijl en kiezen voor zichzelf op te komen. Geert Wilders en Arabist Hans Jansen in vereniging met GeenStijl bereiden de nieuwe Jodenvervolging voor. De bewijzen liggen op het bureau van de Officieren van Justitie te Den Haag. Omdat Joden zich niet een tweede keer op de trein laten zetten door de zieke hufters van de media wordt er thans ook gekozen voor een meer militante houding jegens de Moffen van vandaag!

 

Er ligt een bom onder GeenStijl. Deze kan elk moment tot ontploffing komen. De bom is vooralsnog juridisch. Wat niet inhoudt dat er niet anderszins tegen GeenStijl en medewerkers opgetreden zal kunnen worden. Vroeger had men het verzet. Deze besloot op enig moment eigenmachtig te handelen en werd eerst achteraf op rechtmatigheid getoetst. Partizaans verzet zoals dat vroeger geweest is staat reeds aangekondigd op hét Goede Nieuws™. De houding van klager in de zaken tegen Wilders is er op gericht dat Wilders persoonlijk veroordeeld wordt voor misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en genocide waaronder tevens begrepen de voorbereidingshandelingen voor de nieuwe genocide op de Joden.

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus