U bent hier: Home / Bom onder Geert Wilders

Bom onder Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 29-06-2014 10:55
Opgeslagen onder:

Er is een juridische tijdbom gelegd onder Geert Wilders en zijn kring. Eerder is een poging gedaan deze juridische bom onder Wilders te leggen alleen dit is vakkundig verijdeld door justitie en media. Nu moet er opnieuw geoordeeld worden over de feiten. Het oogmerk is levenslang gevangenisstraf voor Geert Wilders persoonlijk. Ook arabist Hans Jansen en GeenStijl worden gezien als deelnemers aan de misdrijven van Geert Wilders.

Het is de keuze van GeenStijl om arabist Hans Jansen die vriend is van Geert Wilders en namens de PVV deelneemt aan het Europees Parlement, ruimte te geven op het podium wat GeenStijl bezit. Ook het verdere eenzijdige beeld van GeenStijl van de feiten terwijl het zich soms ook van een goede kant laat zien, ondersteunt het redelijke vermoeden dat GeenStijl willens en wetens deelneemt aan de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten.

 

Voor de hele redactie van GeenStijl die het altijd zo goed weet van anderen is op internet aan de hand van authentieke bronnen makkelijk te zien dat Geert Wilders schuld heeft aan het sneuvelen van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS. Sterker, de bewijzen staan gewoon op GeenStijl (Officieel:eerste echte FITNA dode - de url van het bericht op GS heeft de code "eindelijk_fitna_maakt_slachtof.html"). De redactie kiest er bewust voor de feiten te negeren, bagatelliseren en Wilders en zijn bondgenoten te ondersteunen bij en tijdens hun coachen van de Taliban. Ook laat GeenStijl weten dat FITNA "eindelijk" slachtoffers maakt. Er wordt hard gewerkt om Wilders en arabist Hans Jansen strafrechtelijk te vervolgen. Reeds een tijdje.

 

Gezien het recht wat bondgenoten voor zichzelf in het leven roepen in Irak is het zelfs denkbaar dat de NATO een drone inzet om Wilders met een enkel precisie schot fysiek uit te schakelen. FITNA van Wilders is ook een terroristische aanslag op de NATO. Tevens is het een voortgaande bedreiging van de veiligheid van de leden van de Koninklijke familie en de spelers van Oranje. Alles wat van Nederland komt is door FITNA voorkeursdoelwit van de gewapende Jihad. Omdat Nederland zich niet verzet tegen Wilders worden de woorden van Wilders alle Nederlanders aangerekend. Taliban houdt van makkelijk.

 

Wilders gaat juridisch getorpedeerd worden anders krijgt Nederland te kampen met een Jihad in de Polder. 'Old school' Intifada in Nederland is door Wilders de redelijke toekomstverwachting. Wilders weet heel goed hoe hij de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden waarbij Nederlandse militairen ex artikel 119 grondwet betrokken zijn, provoceren moet. Dat doet Wilders als de beste. De vijand provoceren. Wie bedenkt het? Als Van Gaal de tegenstander van Oranje provoceert zal iedereen op de achterste benen staan. Bij Wilders doet GeenStijl doodleuk mee tot de bommen bij @Pritt onder het bureau liggen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus