U bent hier: Home / Bom onder Jeugdzorg Nederland

Bom onder Jeugdzorg Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 21-10-2014 13:23
Opgeslagen onder:

Er hangt dus een machtig zwaard van Damocles boven de leden en medewerkers van Jeugdzorg Nederland en de Raad voor de Kinderbescherming. De onafhankelijke waarneming is dat de kinderbeschermers in Nederland collectief en individueel deelnemen aan verdwijning van minderjarigen. Afgelopen tien jaar alleen zijn honderdduizenden minderjarigen verdwenen in een illegaal netwerk van ambtenaren en pleegouders waar deze kinderen zijn misbruikt om vervolgens als achttien- plusser extreem gefrustreerd het volwassen leven in te stappen.

Deze werkwijze van de Jeugdzorg Branche is met opzet. De medewerkers worden willens en wetens opgeleid in de onrechtmatige bediening terwijl zij persoonlijk moeten weten dat hun werkwijze onrechtmatig en zelfs een ernstig strafbaar feit is. Omdat minderjarigen na de gedwongen uithuisplaatsingen veelal ook seksueel en anderszins misbruikt worden en zelfs baby's de ontuchtige handelingen van de kinderbeschermers niet ontspringen is het bizar dat nog niemand ingegrepen heeft. Wie er allemaal precies deelnemers zijn is nog niet exact duidelijk.

 

Helder is dat Erik Gerritsen in de regio Amsterdam leiding geeft aan deze georganiseerde ambtelijke criminaliteit. Jeugdzorg heeft zich als een kwaadaardig kanker overal uitgezaaid in Nederland. Ook duidelijk is dat de autoriteiten de strafbare feiten van de kinderbeschermers niet erkennen. Ook niemand in de media heeft het er over. Arnold Heertje vergelijkt de jeugdzorg met het deporteren van Joodse kinderen in de Tweede Wereldoorlog, een ziekte van Heertje om alles aan zijn eigen ervaringen te relateren.

 

Beter is het om Jeugdzorg te vergelijken met Argentinië en het regiem van Jorge Videla wat duizenden zo niet tienduizenden personen liet verdwijnen door ze boven zee uit vliegtuigen te duwen. Technisch wordt het misdrijf waaraan Erik Gerritsen in georganiseerd verband leiding geeft “gedwongen verdwijningen” genoemd. Dat is een misdrijf waarbij ouders bevoegd zijn zich militant te organiseren en desnoods middels geweld bezit te nemen van de kantoren van de leden van Jeugdzorg Nederland en de persoonlijke levens van betrokken medewerkers.

 

Het is een waslijst aan wetsovertredingen die de kinderbeschermers begaan om minderjarigen gedwongen uit eigen naam onrechtmatig op te nemen in het eigen netwerk om ze seksueel en/of anderszins te laten misbruiken. De kinderbescherming in Nederland is zware mishandeling van de jeugd als collectief en individueel. De misdrijven worden gepleegd door ambtenaren van de overheid met justitiële middelen in het privaatrechtelijke kader. Iedereen moet weten dat de staat met justitiële middelen niks te zoeken heeft in het privaatrecht.

 

Justitiële middelen horen in het strafrecht. Privaatrechtelijke middelen horen in het privaatrecht anders is er geen 'equality of arms'. Om evenwicht te krijgen in de middelen zoeken ouders primair de weg van het strafrecht om de leden van Jeugdzorg Nederland rechtens volledig koud te stellen en de organisatie(s) tot en met het fundament aan toe compleet te slopen. Helaas leidt dit tot op heden niet tot het gewenste resultaat. Kennelijk omdat de corruptie tot en met de hoogste top van Politie en Justitie is door geëtterd.

 

Erik Gerritsen pleegt misdrijven die in het algemeen alleen kunnen worden begaan door actieve of passieve betrokkenheid van ambtenaren. Dat brengt de aard en omvang van de misdrijven mee. Misbruik van ambtelijke bevoegdheden is typisch voor ambtenaren. Bovendien worden de misdrijven van Erik Gerritsen beoogd door zijn ambtelijke ketenpartners. Dat zijn Politie, Justitie en dus Openbaar Ministerie en Officieren van Justitie en ook Rechters en Raadsheren. Voor ouders van door de kinderdieven gestolen minderjarigen is het elke dag 1940-1945. Als dat niet op korte termijn verbetert zullen Partizaanse middelen ingezet worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus