U bent hier: Home / Boycot Israël Now!

Boycot Israël Now!

by J.L. de Kreek — last modified 20-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Joden zijn handhavers van de Drie Eden en ambiëren delegitimatie van de zogenaamd Joodse Staat Israël. De oprichters van Israël zijn genocidale antisemieten, geen Joden. Deze genocidale antisemieten doen alsof zij Joden zijn. Ze kleden zich als Joden, gaan naar Synagoges, spreken een vorm van Hebreeuws, hebben een rabbijn, een Joodse school en zijn in meeste gevallen blank en van oorsprong Oost Europees of Hoog Duits. Joden komen oorspronkelijk uit Irak. Joden zijn van het Arabische of Semitische ras. Europese Joden als mr. Ernst Numann van de Hoge Raad zijn Asjkenazische Joden.

Er is altijd strijd en nijd geweest tussen de grote stam Asjkenazische proselieten en de van oorsprong Arabische of Spaanse of Portugese Joden. "De Sefardische Joden stonden in West-Europa vaak meer in aanzien dan de Asjkenazim, de Joden uit Oost-Europa." De Sefardim is een hele andere stam dan de meeste zich Jood wanende Nazi’s in Israël.

De stam der Sefardim is zo oud als het Jodendom, dus 5779 jaar. Terwijl het Jodendom waarin mr. Ernst Numann is opgeleid een geschiedenis van ongeveer 1400 jaar bezit. De stam Asjkenazische Joden is lange tijd bestuurd (lees: onderdrukt) geweest door de eigen leiders in het Heilige Romeinse Rijk. De arbeiders van deze stam Asjkenazische Joden zijn altijd neergeslagen door de knuppels van de antisemitische vrienden van de veelal rijk of kapitalistische Asjkenazische leiders. Misschien herkent iemand Das Kapital van Marx (Zionist) in deze strijd? Dit werk heeft hij geschreven om in het belang van het kapitaal anarchie te bewerkstelligen.

De Sefardische stam in West Europa heeft ook antisemitisme gekend. Vooral van de Katholieke Kerk. Hitler onderscheidde twee stammen Joden. De stam der ‘Ebenburtige’ of Tora-getrouwe Joden, of de gerespecteerde Joden, en het tuig wat iedereen vandaag herkent als de schoften van Zion en hun media zoals de Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en GeenStijl en de Volkskrant. De Joden zijn door de eigen afvallige Asjkenazische leiding vergast in de kampen van de afvallige Asjkenazische leiders op gezag van de afvallige Asjkenazische bazen, ouderwets uitgevoerd door de antisemitische vrienden en bondgenoten van  afvallige Asjkenazische leiders van Zion. Israël is opgericht om de Joden te vernietigen en de Nazi’s te laten regeren over de wereld als ware zij Joden. Dat wordt 'the Great Reconstruction' of 'the Great Revison' genoemd. 9/11 is hun werk. Thierry Baudet, Geert Wilders, VVD, CDA zijn hun vrienden.

Na de Franse revolutie, 1789, toen de filosofie van Rousseau intreden deed en mensenrechten als gelijke behandeling en afschaffing van slavernij en ook democratie werden ingevoerd en in West Europa afgerekend werd met brutaal aristocratisch bestuur van despoten raakte de Joden in West Europa totaal verlost van het antisemitisme. Pal voor de Tweede Wereldoorlog was er bijna geen antisemitisme meer in West Europa, zelfs niet in Duitsland. Het antisemitisme kwam plotseling opzetten als een kwaadaardig woekerende kanker, althans voor het grote publiek. Achter de schermen hebben de Asjkenazische leiders al in 1897 besloten tot de Holocaust om alle Joden als vee op te drijven naar Palestina voor de finale slachting of acceptatie van het Koninkrijk wat de familie Rothschild in 1895 door Theodor Herzl is beloofd wanneer het substantieel bijdraagt aan de Endlösung.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus