U bent hier: Home / Bram Bakker bevordert mensenhandel

Bram Bakker bevordert mensenhandel

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Zogenaamd weldenkend of geëmancipeerd Nederland loopt collectief achter twee totaal mongolen in de psychiatrisch aan. Esther Fennema en Bram Bakker. De aandachtshoeren van het Depressiegala. Dat gala gaat niet over depressie. Dit gala bezit het oogmerk minderjarigen in de val van de mensenhandel van Jeugdzorg Nederland te lokken. Het Depressiegala is vooral bedoeld voor minderjarigen en jonge vrouwen. Het werk van Bram Bakker en Esther Fennema leidt ertoe dat depressieve minderjarigen de Kindertelefoon bellen. Dan zitten ze als ratten in de val.

De Kindertelefoon is toegangspoort tot de georganiseerde misdaad van de Raad voor de Kinderbescherming en de leden van Jeugdzorg Nederland. De medewerkers van deze organisaties maken zich structureel willens en wetens schuldig aan zeer ernstige misdrijven met duizenden minderjarige slachtoffers zoals Savanna, Maas Meisje, Broertjes Ruben en Julian en Hansje. Minderjarigen lopen het grootste risico op mishandeling en misbruik wanneer ze onder toezicht zijn gesteld van een instelling van Jeugdzorg Nederland. Psychiaters, psychologen en gedragsdeskundigen jagen letterlijk in groepsverband op minderjarigen om ze met de wet in strijd ‘te helpen’. 

Niemand doet er wat aan. Het heeft geen zin Bram Bakker of Esther Fennema daarover te informeren omdat ze dermate met zichzelf bezig zijn dat ze geen oog hebben voor hun jonge en kwetsbare slachtoffers. Pedofilie bij vrouwen is overigens een taboe. Schrikbarend veel vrouwen zijn pedofiel of betrokken bij pedofilie. Pedofielen zijn vooral te vinden in kringen van de jeugdzorg. Bram Bakker en Esther Fennema zijn dusdanig verknipt van geest dat ze bereid zijn hun vrijheid op het spel te zetten voor de bevrediging van hun perverse prikkels en die van hun groep. 

Een andere prominente deelnemer aan deze weerzinwekkende vorm van georganiseerde misdaad bezit fascinatie voor ongetemde problemen en is vandaag secretaris-generaal van het ministerie wat Bram Bakker en Esther Fennema de kont likt. Oud secretaris-generaal Joris Demmink is of was ook leider van deze georganiseerde misdaad en maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Demmink is mogelijk ook betrokken bij de moord op Marianne Vaatstra. Hopelijk komt daarover in 2018 meer duidelijkheid. 

Esther Fennema schrijft voor The Post Online. Dit is het platform van Bert Brussen die een GeenStijl-verleden bezit en met kennis van de feiten verzwijgt dat Jan Peter Balkenende een oorlogscrimineel is en dat de Nederlandse politiek van links tot rechts schuldig is aan terrorisme en internationale misdrijven in Moslimlanden. Bert Brussen vindt alles “kut” en wil alles “kapot”

De Kinderbescherming met de Kindertelefoon als toegangsportal beschermt kinderen door ze gedwongen te laten verdwijnen wat een internationaal misdrijf is zoals genocide en strafbaar gesteld met levenslang. Bram Bakker en Esther Fennema zijn artsen en vertellen ook niemand dat AIDS niet door HIV veroorzaakt kan worden. Wel verkopen ze antidepressiva wat zelfmoord als geregistreerde bijwerking heeft. Ook weigeren ze te vertellen hoeveel antidepressiva gebruikers zelfmoord plegen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus