U bent hier: Home / Bram Bakker gevaarlijk gestoord

Bram Bakker gevaarlijk gestoord

by J.L. de Kreek — last modified 05-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Ongelooflijk hoe vaak gevaarlijk gestoorde mensen zonder goede argumenten als ‘psychiater’ worden beschouwd. De psychiatrie is het vak waarin artsen nog niet zo lang geleden lobotomie toepaste en tegenwoordig medicijnen voorschrijven tegen depressie die zelfmoord als bijwerking hebben. Psychiater Bram Bakker is in de eerste plaats arts. Na een kopstudie van vele jaren mag Bram Bakker zich psychiater noemen. Bram Bakker leeft in een wereld waarin de gemiddelde mens denkt dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt omdat de arts dit zegt.

De gemiddelde mens denkt ook dat de torens van de Twin Towers door de vliegtuigen zijn ingestort 11 september 2001, dat de Duitsers achter de Holocaust zitten en dat er waarachtig zes miljoen Joden zijn vergast in Duitse kampen. Psychiaters als Bram Bakker die niet-gemiddelde personen voor zich krijgen met verhalen over complotten van Illuminatie en de pedo-elite die kinderen verkrachten vermoorden en opeten in de kerkers van het Paleis van Justitie diagnosticeren hen met een waanstoornis of erger.

Bram Bakker weet of kan weten dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt want hij is arts en bezit basiskennis virologie. AIDS is een syndroom. HIV is een virus. Elke basisarts weet dat een syndroom niet door een virus veroorzaakt wordt. Aan syndromen liggen complexe oorzaken ten grondslag en een virus is dat niet ook al kan een virus complex zijn. Bovendien bewijst Robbert Gallo met zijn meetgegevens in nummer 224 op bladzijde 500-503 van Science van mei 1984 dat HIV geen AIDS veroorzaakt! Ook dat de torens van de Twin Towers door de vliegtuigen zijn ingestort is niet waar. Krankzinnig dat zo veel zogenaamd weldenkenden in bijvoorbeeld de Nederlandse media daarover beweren dat de waarheid een complottheorie is. Bram Bakker kan de feiten zelf vinden op internet.

Dan de verrekte Holocaust die niet voorbij is, mede omdat Bram Bakker en de media dat van die Twin Towers kennelijk opzettelijk verkeerd begrijpen. Bram Bakker denkt dat de Holocaust is geëindigd 1945 en dat Europa is bevrijd van het kwaadaardige regiem van Hitler. Dat blijkt één grote hoax te zijn. De periode van relatieve rust na de Tweede Wereldoorlog (het tweede interbellum) was om bij te komen van het harde werken tijdens de Tweede Wereldoorlog en gedurende voorbereidingen vanaf het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897. Bovendien moesten de muren van het wereldgetto te Palestina worden opgericht dus er was meer te doen. De Zionistische helden van Geert Wilders en hun volgers zijn de organisatoren van de Tweede Wereldoorlog en Holocaust en jagen ‘as we speak’ op Joden in Nederland om ze kapot te maken. 

Ook worden kinderen structureel vermoord, verkracht en anderszins leed toegevoegd door ambtenaren van de Nederlandse kinderbescherming. Deze weerzinwekkende ambtelijke kinderverkrachting lijkt de oorsprong te hebben in de Tweede Wereldoorlog. Artsen werken daaraan mee omdat ze bij vermoedens van kindermishandeling protocollair een zorgmelding doen aan de verwijsindex. Deze meldingen worden opzettelijk niet op waarheid getoetst door de ambtenaren van kinderbescherming terwijl de wet en het belang van het kind dit wél van hen verwacht. Na twee of drie niet op waarheid getoetste zorgmeldingen wordt het kind zonder rechtsgeldig betekende last opgepakt door een team van psychologen, psychiaters, gedragsdeskundigen, geholpen door de sterke arm om gedwongen te verdwijnen en te worden misbruikt en verkracht in pleeggezinnen of elders waar het uitkomt.

De Nederlandse samenleving is ernstig ziek. Bram Bakker is één van de vele kinderen van de diep zieke Nederlandse samenleving waarin de regelmatig door publicist Bram Bakker gebruikt media chronisch is besmet met spijkerharde leugens over de bron van het internationaal terrorisme en de daders van zeer ernstige internationale misdrijven en het oogmerk van politici, journalisten, publicisten en een grote groep artsen, psychiaters en wetenschappers. Nederland heeft een nieuwe minister van justitie van een christelijke partij wat schuldig is aan oorlogsmisdaden en terrorisme en genocide in Moslimlanden. De Nederlandse Rechtspraak vindt dat de minister niet vervolgd kan worden voor zijn genocide want het is een ambtsmisdrijf. Niemand en dan ook werkelijk niemand, inclusief Bram Bakker, zegt er wat van.

De AIDS-doden sinds 1984 zijn het gevolg van de medicatie tegen HIV en AIDS. In 1984 werd het gegarandeerd dodelijk AZT verstrekt tegen AIDS terwijl AIDS heel anders behandeld moet worden. Dat men tegenwoordig niet sterft aan HIV is omdat de medicijnen niet meer gegarandeerd dodelijk zijn. De hele cultuur van artsen en pharmachemie rond HIV en AIDS vermoordt mensen en voegt hen leed toe om daaraan te verdienen. Artsen waaronder psychiaters als Bram Bakker zijn het verlengstuk van medicijnmoordenaars die zich groen en geel verdienen aan hun  bedrog. Als gewoon gemiddelde Nederlander met het verstand van een mavo-kandidaat is daar met de pet niet bij te komen. Wetenschappers, journalisten, psychiaters en bekende publicisten als Bram Bakker liegen voortgaand de feiten alsof het gedrukt staat en worden door het bevoegd gezag geschikt gevonden te oordelen over de psyche van gewone gemiddelde burgers die compleet gestoord worden van de bullshit van onder andere Bram Bakker & co.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus