U bent hier: Home / Bram Bakker publiekelijk affakkelen

Bram Bakker publiekelijk affakkelen

by J.L. de Kreek — last modified 22-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Bram Bakker ontvangt voor zijn optreden veel lof wat hij niet verdient. Bram Bakker is schrijver, uitgever, hardloper, artiest, organisator, ondernemer en psychiater. Iemand die zoveel doet kan nergens écht goed in zijn. Het Depressiegala van Bram Bakker en zijn collega psychiater Esther van Fenema was ook een magere vertoning waar Wannabe Nederland zichzelf presenteerde ter overstaan van secretaris-generaal VWS Erik Gerritsen. Bepaalde personen met kennis van feiten ambiëren de strafvervolging van Erik Gerritsen want hij is leider van georganiseerde ambtelijke misdaad.

Deze georganiseerde ambtelijke misdaad is schuldig aan internationale misdrijven zoals gedwongen verdwijning van minderjarigen en/of anderszins toevoegen van leed aan minderjarigen. Soort Gestapo voor kinderen. Toegegeven. De feiten zijn nog niet allemaal officieel geobjectiveerd.

Dat moet de strafrechter doen in de zaak tegen Erik Gerritsen en zijn vrienden zoals Bram Bakker en de profiteurs die hij op het podium zet. Bram Bram Bakker heeft een zoon. Die mocht ook optreden op het Depressiegala om iedereen te laten zien dat hij compleet gestoord is. Er is geen drugs die hij niet consumeert. Het Depressiegala is vooral bedoeld voor minderjarigen. Daarom onderwijst de zoon van Bram Bakker het publiek hoe fantastisch al die ‘pammetjes’ zijn. Diazepam enzo.

Er is meer mis met Bram Bakker. Bram Bakker verspreidt willens en wetens valse feiten over HIV en AIDS. In ieder geval weigert Bram Bakker doelbewust aan het publiek mee te delen dat AIDS helemaal niet door HIV kan worden veroorzaakt. AIDS wordt verkregen wanneer de patiënt het bedrog in de zorg accepteert waarin Bram Bakker is opgeleid. Esther van Fenema is minstens zo’n weerzinwekkend figuur wat met alle kennis die zij bezit ook het doelbewuste nepnieuws en het terrorisme en de internationale misdrijven van Bert Brussen en the Post Online steunt door op de site van TPO te publiceren. Goede betaalbare zorg kan of mag niet in Nederland want dat concurreert met de georganiseerde misdaad van Bram Bakker & co.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus