U bent hier: Home / Bram Moszkowicz heeft Jodenprobleem

Bram Moszkowicz heeft Jodenprobleem

by J.L. de Kreek — last modified 22-04-2015 09:47
Opgeslagen onder:

Bram Moszkowicz heeft een knoepert van een Jodenprobleem. Bram Moszkowicz is de Nasi die als eerste moet waarschuwen voor de oorlogsmisdaden van Geert Wilders en zijn misdrijven tegen de interne en externe veiligheid van de Staat. Bram Moszkowicz heeft zijn reputatie onder andere te danken aan zijn belofte dat hij geen oorlogsmisdadigers verdedigt omdat zijn vader in Auschwitz gezeten heeft. Iedere weldenkende Nederlander kan aan het Rapport van de Commissie Davids zien dat Wilders een oorlogsmisdadiger eerste klas is.

Bram Moszkowicz was een intelligente advocaat met stagiaires aan zijn bureau die hem bijstonden. Deze stagiaires hadden makkelijk de rechtszaken kunnen vinden in de database van rechtspraak.nl over de oorlogsmisdaden van Wilders. Voorts had de raadsman dan kunnen zien dat er zelfs verzoeken zijn gedaan Geert Wilders te vervolgen voor genocide in Irak en dat dit tot op heden niet geslaagd is omdat de magistraten door de zware misdrijven van Wilders extreem aan het confabuleren zijn geraakt. Moszkowicz weet wat confabuleren van magistraten is. In normaal Nederlandse heet het dat ze wartaal spreken.

De Hoge Raad bijvoorbeeld stelt dat genocide een artikel 119 grondwet feit zijn kan. “Nou ja zeg?!” of soortgelijke kreten hoort Bram Moszkowicz dan te slaken. In de strafzaken van de Zionisten tegen het eerlijke Joodse geluid op hetzuur.nl bepalen ervaren raadsheren dat het pleidooi of dupliek van de verdachte het laatste woord kan zijn in de zin van artikel 311 lid 4 Sv omdat de verdachte zich dan als laatste inhoudelijk over de zaak heeft uitgelaten. Is allemaal juridisch wat Bram Moszkowicz automatisch begrijpt.

Dat de Hoge Raad anno 2015 in een tijd die welhaast lijkt op 1942 een arrest wijst wat imponeert als toetsingsarrest 2.0 is stuitend natuurlijk na de tribunalen van Nuremberg en de Auschwitz processen. Sinds die tijd heeft er een fenomeen plaatsgehad wat rechtsvorming genoemd wordt, dan treedt er een bepaalde vorm van beschaving in die afrekent met het barbarisme uit het verleden. In Nederland beroepen blanke apen zich veelvuldig op hun beschaving die dan de Joods-Christelijke traditie en superieur genoemd wordt.

Cultuur relativisme mag niet van Martin Bosman van de PVV want dat is geitenwollen sokken en bevredigt zijn jachtlust niet als volbloed Afrikaner. Nu wil het toeval dat recent allemaal authentieke documenten zijn ontdekt die onomstotelijk bewijzen dat de Zionistische helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd en dat Zionistische volgers van de helden van Wilders de Nazi-feiten van zijn helden ook verzwijgen en de magistraten terrorisme gerelateerd bedreigen om de vrije meningsuiting daaromtrent vergaand te beperken.

Sinds Bram Moszkowicz succesvol Geert Wilders gewraakt heeft gaat zijn loopbaan bergafwaarts. Bram Moszkowicz is door bemiddeling van het OM en de rechtspraak deugdelijk geïnformeerd over de oorlogsmisdaden en overige zware misdrijven van zijn cliënt Geert Wilders. Zijn cliënt Wilders heeft ook kennis gemaakt met betrokken debutant in het strafrecht. Ze hebben elkaar recht in de ogen gekeken toen Wilders van achterin de zaal naar zijn plaats ging door de gang tussen de stoelen van aan de ene kant de benadeelde partijen en aan de andere kant de troepen van de Blonde Geit.

Geert Wilders is volger van de mannen die de deportatie en vernietiging van de Joden hebben bedacht en organisatorisch hebben voorbereid sinds 1897. De 'Endlösung der Judenfrage' heeft een langere en overigens andere voorgeschiedenis dan de meeste mensen denken. Het begint te Basel 1897 bij de helden van Geert Wilders. Voor Moszkowicz was het niet nodig geweest Geert Wilders als raadsman bij te staan in het strafrecht. Moszkowicz had Geert Wilders kunnen adviseren de gebroeders Anker te kiezen. Als argument voor het publiek had Moszkowicz kunnen zeggen dat het algemeen bekend is dat hij geen oorlogsmisdadigers verdedigt. Daarbij had hij het kunnen laten. Dan was hij hét mannetje geweest.

Had Bram Moszkowicz een meester zet gedaan, was hij zijn belofte aan het publiek geen oorlogsmisdadigers te verdedigen nagekomen, had Wilders een goede verdediging gekregen, en had het Jodenprobleem van Bram Moszkowicz zich nu niet pregnant gemanifesteerd. Het is een algemeen probleem voor Joden dat de Zionistische helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging en dat daarover consequent gelogen moet worden van de Zionisten omdat anders 'dire consequences' te duchten zijn, dus het was fijn geweest als Bram Moszkowicz gewoon even gedaan had wat onder de geven omstandigheden van hem verwacht kon worden – nu heeft hij zijn vader verraden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus