U bent hier: Home / Bram Moszkowicz omver schoppen

Bram Moszkowicz omver schoppen

by J.L. de Kreek — last modified 12-11-2015 06:00

Of de Joodse Bram Moszkowicz zijn royement als advocaat te danken heeft aan zijn optreden voor oorlogsmisdadiger Geert Wilders zal niemand weten. Zeker is dat Bram Moszkowicz als advocaat zich de taak gesteld had nooit oorlogsmisdadigers te verdedigen. In verband met zijn vader. Die in Auschwitz gezeten had en een telefoonnummer op zijn arm getatoeëerd heeft gekregen. Bram Moszkowicz doet boodschappen op het Gelderlandplein in het Amsterdamse Buitenveldert want daar zijn Israëlische producten te koop.

Begin 2016 dient er een nieuwe strafzaak tegen de oud cliënt van Bram Moszkowicz. Nu moet Geert Wilders zich in Den Haag voor de strafrechter verantwoorden voor haatzaaien. Daarnaast is er een klaagschrift in behandeling bij het Gerechtshof met het verzoek bevel te leveren tot strafvervolging van Wilders wegens misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en genocide in Moslimlanden. Wilders is verantwoordelijk voor verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse militairen. Wilders en Moszkowicz hebben de liefde voor Israël gemeenschappelijk.

Ook ziet Wilders de 'founding fathers' van Israël als zijn helden. Theodore Herzl en Ze'v Jabotinsky. Nu is er iets aan de hand met deze helden van Wilders wat juist door types als Bram Moszkowicz aan de grote klok gehangen had moeten worden. Herzl blijkt de architect te zijn van de Holocaust en de bedenker van de 'Endlösung der Judenfrage'. Ze'v Jabotinsky blijkt de oprichter te zijn van de agressieve paramilitaire Bruinhemden. Ook blijkt het zo te zijn dat Jabotinsky in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog als woordvoerder van Israël in Oprichting vrede weigerde als niet de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd was.

Deze feiten zijn allemaal boven tafel gekomen bij en tijdens diepgravend onderzoek naar de complexe factoren die ten grondslag liggen aan dreigen en geweld uit Jihadistische hoek. Er wordt reeds geruime tijd over gepubliceerd door een persoon van wie de familie niet uit Auschwitz is teruggekeerd. Een Jood als Bram Moszkowicz met wortels in Buitenveldert. Het blijkt zo te zijn dat de Joden zijn uitgemoord door personen met Joodse achtergrond. Hitler blijkt betaald te zijn door de Joodse familie van de patroon van de held van Wilders. Deze Joodse familie had middels de organisatie ook Auschwitz in bezit toen daar Joden werden vergast.

In de woorden van Auschwitz overlever Hajo Meyer gezegd: de Zionisten blijken de grote Nazicriminelen achter Hitler te zijn. Hitler en de antisemieten stonden niet op zichzelf. Zij waren de trouwe partners van de Zionisten. Bram Moszkowicz heeft daarmee geen probleem want niemand hoort hem klagen over de verantwoordelijkheid van de Zionisten voor de Holocaust. Toch zijn de Zionisten volledig verantwoordelijk. Zonder Zionisme geen Holocaust. Dat was immers de belofte van de Franse Revolutie en de mensenrechten en democratie in Europa. Bram Moszkowicz weet best hoe het zit met de Joden en de schuld van Israël aan de Jodenvervolging van 1940-1945.

Bram Moszkowicz maakt de bewuste keuze daarover te zwijgen en in zijn politiek en propaganda de verantwoordelijken voor de Holocaust voortgaand te ondersteunen. Bram Moszkowicz is een náoorlogse Sondecommando. Niet alleen Bram Moszkowicz behoort tot de groep leugenaars die beter weten. Ook Esther Voet, Ronny Naftaniel, Leon de Winter, Lodewijk Asscher, het Meldpunt Discriminatie Internet behoren tot deze kliek. Al in 1922 accepteerde de Zionisten de Blauwdruk voor de Holocaust, applaudisserend voor de schrijver. Het is door het moderne internet dat iedereen de feiten kennen kan. De Zionisten doen de stinkende best te voorkomen dat iedereen de feiten kent.

Joden die het eerlijke verhaal vertellen over Joden, de Zionisten en de Holocaust worden onder terrorisme gerelateerde bedreigingen van de Zionisten vervolgd door het Openbaar Ministerie alsof Jodenvervolging nooit is weggeweest. De publicaties van Herzl en Jabotinsky staan op internet. Deels op www.jodenhaat.nl. Deels op academische sites van universiteiten waar ze voor iedereen te bestuderen zijn. Het meest vurige antisemitisme komt van de Zionisten. Het blijkt klip en klaar uit de authentieke bronnen waarop Bram Moszkowicz en al die andere leugenaars nooit ingaan. Wel verdedigde Moszkowicz oorlogscrimineel Geert Wilders die in zijn rol van de Nieuwe Hitler verantwoordelijk is voor genocide op Semieten in Moslimlanden.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus