U bent hier: Home / Bram Moszkowicz ontmaskerd

Bram Moszkowicz ontmaskerd

by J.L. de Kreek — last modified 24-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Theo Maassen (met SS geschreven) ontmaskert Bram Moszkowicz in “24 uur met...”. Bram Moszkowicz heeft een beroepsverbod gekregen van de raad voor discipline omdat hij met de verdediging van Geert Wilders zijn vader genaaid heeft. Zijn vader waarvan Bram idolaat is heeft in een kamp gezeten. Toen hij vijftien was met zijn zusje van twaalf en broertje van twee en moeder. Die zijn de eerste dag vergast.

De pa van Bram heeft een telefoonnummer op de arm. Het kampnummer. Doordat nummer vond de pa van Bram dat hij geen oorlogsmisdadigers kon verdedigen als advocaat. De pa van Bram heeft een belangrijke rol in het leven van Bram gespeeld. Pa heeft een hersenbloeding gehad en is al meer dan acht jaar dement. Het spiedend oog van de vader van Bram Moszkowicz heeft niet zijn zoon kunnen beoordelen toen hij Wilders verdedigde. 

Wilders bewondert de mannen die de voedingsbodem gelegd hebben voor het kampverleden en het telefoonnummer van de vader van Bram Moszkowicz. De ziekte van zijn vader heeft op Bram kennelijk een dusdanige impact dat hij er personen van bijstaat die de volgers zijn van de mannen die schuld hebben aan het Joodse lijden in de Tweede Wereldoorlog. Bram is de zoon van de familie Moszkowicz die niet deugt. Bram Moszkowicz imponeert als een Sonderkommando die ná de oorlog liegt dat hij uit zelfbehoud moest doden.

De helden van Wilders zijn de grote verlinkers van de Joden. Feiten die Bram kan weten want hij heeft een Joodse achtergrond. Journalist Herzl die door Wilders gezien wordt als ster is de feitelijke bedenker van de 'Endlösung der Judenfrage'. Jabotinsky, een andere held van Wilders, weigerde vrede in 1939 omdat hij de bulk van Joden gedeporteerd wilde hebben en eiste dat de Endlösung oorlogsdoel werd van alle geallieerde partijen. Wilders is ook oorlogsmisdadiger.

Gezien de voorgeschiedenis van familie Moszkowicz was het aan Bram om Wilders het genade schot te geven door zijn verzoek om rechtsbijstand publiekelijk te weigeren op grond van de misdrijven van de helden van Wilders tegen de stamboom van Bram persoonlijk. Bram Moszkowicz heeft gegeven het bekende oorlogsverleden van de familie bijgedragen aan de negatieve beeldvorming over de rechtspraak ten behoeve van een persoon die de architecten van de Holocaust vereert en beroepshalve persoonlijk de voorbereidingen tot de volgende genocide op de Joden treft en reeds een genocide op andere Semieten achter de kiezen heeft.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus