U bent hier: Home / Bram Moszkowicz vernedert Shoah-slachtoffers

Bram Moszkowicz vernedert Shoah-slachtoffers

by J.L. de Kreek — last modified 24-04-2013 09:45
Opgeslagen onder:

De inkt van zijn royement is nog niet droog of ex-advocaat mr. Bram Moszkowicz heeft in de media alweer de grote broek aan. De tuchtrechters hebben het flamboyante “maffiamaatje” niet eens welkom geheten en tijdens de hele tien minuten van de uitspraak hebben ze hem of zijn advocaat niet één keer aangekeken. Moszkowicz heeft voorts gezegd geen begrip te hebben voor de straf die hem is opgelegd. Ook hekelde de oud-advocaat het Hof vanwege een “gebrek aan respect”. “Ik had alle egards voor het Hof maar heb dat niet teruggekregen. Niets. Ze hebben me niet in de ogen durven aankijken. De arrogantie spatte ervan af.”

Volgens juristen die het weten kunnen is er geen goed woord over voor de werkwijze van de oud-advocaat die als de beste strafpleiter van Nederland te boek staat. Als er één iemand was in Nederland die de shoah-slachtoffers letterlijk voor de ballen schopt door antisemiet en oorlogsmisdadiger Geert Wilders te verdedigen, is het Bram Moszkowicz. Het is algemeen bekend dat Bram Moszkowicz er reclame mee gemaakt heeft geen oorlogsmisdadigers te verdedigen in verband met het oorlogsverleden van zijn familie. Het telefoonnummer op de arm van zijn vader belet hem dat, aldus de oud strafpleiter in zijn reclame. Desondanks is het Bram Moszkowicz die antisemiet en oorlogsmisdadiger Geert Wilders verdedigt.

Dat Geert Wilders oorlogsmisdadiger is kan de prominente oud-strafpleiter Bram Moszkowicz zelf makkelijk bedenken aan de hand van het algemeen bekende rapport van de Commissie Davids en het VVD lidmaatschap van Wilders in de tijd dat regering en parlement gelegenheid gaven aan de oorlog zonder noodzaak in Irak. Dat Geert Wilders antisemiet in hart en nieren is blijkt niet alleen uit zijn anti-islamitische propaganda, dit blijkt ook uit het boekje De Schijn-Elite Van De Valsmunters van PVV partij ideoloog Martin Bosma waarin hij zich uitzonderlijk laatdunkend uitlaat over Joden en Joden in verband brengt met gas, geel en geld halen.

Wat mr. Bram Moszkowicz uitzonderlijk kwalijk genomen wordt is de gelegenheid die hij oorlogsmisdadiger Geert Wilders geboden heeft om de onafhankelijke rechtspraak te ontwortelen met zijn blatant schandalige en agressieve aanval in de rug van oud-raadsheer Tom Schalken, alsof rechters en raadsheren die de blonde oorlogsmisdadiger bekritiseren een enkeltje Oranje Hotel of Waalsdorpervlakte tegemoet kunnen zien. Iedereen in Nederland is vrij anders te denken over uitspraken van rechtbanken en gerechtshoven, alleen de manier waarop Bram Moszkowicz zijn oorlogsmisdadige cliënt Geert Wilders de vrije ruimte gaf om zijn vrijspraak af te dreigen is een Moszkowicz en rechtsstaat onwaardig. Nu verwacht Bram Moszkowicz respect van de rechtspraak terwijl hij persoonlijk aan de basis staat van de meest schandalige aanval op de wortels van de onafhankelijke rechtspraak sinds de Tweede Wereldoorlog.

Het zal de oud-advocaat nog aangerekend worden. Door zijn belofte aan het publiek geen oorlogsmisdadigers te verdedigen niet na te komen is hij deelnemer geworden aan de oorlogsmisdaden van zijn cliënt. En erger. Het staat allemaal nog niet pontificaal in de kranten van de corrupte Mainstream media: er is een tweede strafzaak tegen Wilders in voorbereiding. Het was al aangekondigd in de eerste Wilderszaak. Met zijn film FITNA levert Wilders hulp aan de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Islamitische landen. Tevens heeft hij daarmee de aanslag op de zoon van de commandant der strijdkrachten en mogelijk de rechtbank Amsterdam september 2011 uitgelokt. Geert Wilders heeft met FITNA willens en wetens de veiligheid van de Nederlandse staat en haar bondgenoten in gevaar gebracht.

Juist oud-advocaat Bram Moszkowicz met zijn Joodse achtergrond en familie die directe slachtoffers zijn van het Naziregiem bezit de 'command responsibility' om bij en tijdens oorlogsmisdadigers in de politiek die voorts opzichtig deelnemen aan terrorisme en genocide, deze politiek delinquenten niet te verdedigen. Bram Moszkowicz had het niet nodig de advocaat van Wilders te zijn. De zaak was dermate gesneden koek dat elke advocaat-stagiair vrijspraak had kunnen krijgen. De gebroeders Anker waren de beste keuze geweest voor Wilders.

Het OM vroeg zelf om vrijspraak dus de agressieve verdediging en het afdreigen door Wilders van zijn vrijspraak en de bijlen die hij gezet heeft aan de wortels van de onafhankelijke rcehtspraak waren 'overkill'. Mr. Bram Moszkowicz heeft oorlogsmisdadiger en terrorist en genocidale moordenaar en staatsvijand nummer één, Geert Wilders, bijgestaan als advocaat terwijl Bram Moszkowicz er misleidende reclame voor gemaakt heeft geen oorlogsmisdadigers te verdedigen. Harder heeft de oud-advocaat de Shoah-slachtoffers niet onder de gordel kunnen stompen met zijn ijzeren juridische vuisten. Nu de oud-advocaat geen enkele blijk geeft van enige wroeging zal zal dit nóóit vergeten of vergeven worden. Moszkowicz zegt nog dat hij teruggepakt wordt voor zijn optreden in de zaak Wilders. Ik heb op ivoren teentjes getrapt. Het is payback time. Payback time it is.

Update: de beleefdheden zijn niet onbelangrijk vindt de querulant.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus