U bent hier: Home / Brief aan oma in Auschwitz

Brief aan oma in Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 27-01-2015 18:00
Opgeslagen onder:

Lieve oma, het is vandaag precies zeventig jaar geleden dat je officieel vergast bent op tyfus en slavenarbeid in Auschwitz. Toen wist jij niet dat jouw trein in 1897 reeds besteld was door de Zionistische helden van Geert Wilders. Hoe je aan het eind gekomen bent is onbekend. Direct aan het gas of eerst verkracht en dan dwangarbeid. Niemand weet het. Wel is vandaag bekend dat het kamp waarin je gecrepeerd bent eigendom was van Joden als jij die eigenlijk ook een ster op moesten hebben.

Jij droeg je ster niet of je deed wat anders waardoor jij bent opgepakt. Of dat was in de tijd dat de grootvader van vicepremier Lodewijk Asscher bepaalde wie een enkeltje kreeg, is nog niet opgezocht. Wel is nagegaan hoeveel andere Joden samen met jou in rook zijn opgegaan. Een miljoen. Nadat ze jou omgelegd hadden en die anderen op dodenmars zijn gegaan is thuis via de massa media niet meteen de Holocaust propaganda opgang gekomen. Dat kwam pas later in de jaren zestig met die series op televisie en Stichting Correlatie en in de jaren zeventig die Loe de Jong en zijn verzameld werk.

Heb dus nog even nageteld hoeveel het er nu precies zijn geweest. Ik kom niet verder dan drie komma drie miljoen. In het totaal, waarvan een miljoen in Auschwitz. Soms denk ik dat er behalve jij helemaal geen Joden vermoord zijn. Allemaal zijn het van die gekke Zionisten die in de pas lopen met het gedachtegoed van de gasleverancier van het kamp. Anno vandaag dus zeventig jaar na de massamoord van de Zionisten op de directe en indirecte familie mag de waarheid niet verteld worden. Dan dreigen er 'dire consequences'. Jij kan weten wat daarmee bedoeld wordt.

Heb ook nog in een kamp gezeten. Een Kibbutz wordt dat genoemd. Soort agrarisch modelkamp. Net als Auschwitz. Bet Oren was dat. Dat kamp schijnt tot de grond te zijn afgefikt. Denk niet dat het komt omdat ik er gezeten heb. Zal gewoon toeval zijn vermoed ik. Het land voor de familie Rothschild waarvoor ze jou, je moeder en de rest kabbalistisch geofferd hebben heet Israël. Daar jagen ze op Palestijnen. Ook Semieten. Er is niks veranderd. Ook vandaag is de NSB opvallend te herkennen. De Telegraaf is onveranderd gebleven. Der Angriff wordt nu Geen Stijl genoemd. Hoop dat het me lukt ze allemaal keihard te neuken. Zal mijn best doen het kamp volledig te slopen.

Je kleinkind

J.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus