U bent hier: Home / Bruine Soldaat Jan Roos

Bruine Soldaat Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 06-10-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Zonder dat Jan Roos van GeenSteil daarmee uit de kast komt is aan hem en zijn inhoud te zien dat hij solidair is met Hitler en de gaskamers. Dat komt omdat Jan Roos doet alsof hij alles begrijpt van antisemitisme, Joden en Islam, en onder de pet houdt dat zijn goede vriend Geert Wilders de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als zijn helden ziet.

Het bijzondere aan Hitler en de gaskamers is dat Hitler volop ondersteund is, financieel en anderszins, door de familie van de patroon van de helden van Geert Wilders. Deze familie had middels de ondernemingen Auschwitz in bezit toen het volk van Benjamin Netanyahu daar is vergast. GeenStijl en de rest van de Roze Omroepvereniging is thans reeds over een periode van jaren geïnformeerd over de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten.

Dat begon met het Wildersproces in 2010/2011. Toen is Rutger Castricum vóór de poorten van het Paleis van Justitie aan de Parnassusweg in Amsterdam uitgebreid op de hoogte gebracht van de waarheid en feiten. Jan Roos die beweert verslaggever te zijn en GeenStijl wat beweert een journalistiek product te leveren laten de feiten die hun mening niet ondersteunen links liggen en serveren alleen die bullshit waarmee zij voortgaand terrorisme gerelateerd het publiek onjuist en onvolledig informeren. Een associatieverdrag met Oekraïne is heel goed. Ook Rusland, China en Afrika moeten lid worden van de democratische unie van soevereine staten.

Jan Roos is werknemer van GeenStijl waarvan de Telegraaf Media Groep de aandeelhouder is. Van de Telegraaf is bekend dat het fout was in de oorlog. Nog niet bekend van de Telegraaf was dat het reeds in 1922 de blauwdruk voor de Holocaust van de hand van de held van Wilders in ontvangst nam zonder het volk van Benjamin Netanyahu te waarschuwen voor het naderend onheil. Aan de komst van Hitler en het ontstaan van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging en het voortbouwend terrorisme wordt sinds 1897 georganiseerd gewerkt door de groep volgers van de helden van Wilders, inclusief TMG.

De Holocaust is het plan van de helden van Wilders om het Nasivolk van Benjamin Netanyahu onbevoegd en derhalve onrechtmatig bezit te laten nemen van het Midden Oosten te beginnen met Palestina wat zij Israël zijn gaan noemen, en de mensheid te ontdoen van de zogenoemde “lesser Jews”. In het Jodendom dus volgens het geloof van het volk van Benjamin Netanyahu bestaat er geen Joodse Staat en hebben Joden te accepteren dat zij in de Diaspora verblijven emanciperend en assimilerend met de rest. Dat is altijd het beste medicijn tegen antisemitisme en/of Jodenhaat geweest.

Alle publicaties van de helden van Wilders wijzen uit dat het antisemitisme in West Europa ná de Franse Revolutie welhaast verdampt was door de democratie en mensenrechten, dat Joden consequent beschermd zijn, en dat de helden van Wilders dit niet wilde omdat het ten koste ging van macht en vermogen van de familie van hun patroon. Deze familie is welhaast de rijkste familie op aarde en was vroeger in het Heilige Romeinse Rijk de kerstende dictatorfamilie die de Joden in de getto's het leven zuur maakte.

Een en ander brengt mee dat er vette klaagschriften zijn ingediend bij de Rechtspraak met het vriendelijke doch dringende verzoek bevel te leveren tot strafvervolging van Wilders, Jansen en GeenStijl waaronder Jan Roos begrepen in verband met misdrijven tegen het Rijk en deelname aan genocide. Vanaf de papieren dossiers van de strafklachten lijkt dat Jan Roos de groep ondersteunt die de aanslagen heeft gepleegd in de Verenigde Staten 11 september 2001 door de officiële samenweefsels van verdichtsels over die aanslagen te accepteren en misbruik makend van vrije meningsuiting bij te dragen aan de bijpassende leugen cultuur in de politiek, journalistiek en media.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus