U bent hier: Home / Buchenwald bewijst Holocaustfraude

Buchenwald bewijst Holocaustfraude

by J.L. de Kreek — last modified 18-08-2013 19:45
Opgeslagen onder:

De wijze waarop de propaganda is opgeleukt rond concentratiekamp Buchenwald bewijst de opzet tot Holocaustfraude van de geallieerden. Zelfs Hollywood regisseur Billy Wilder kwam eraan te pas om het script filmisch uit te werken zodat het grote publiek denken kon dat in de concentratiekampen zes miljoen Joden op gruwelijke wijze door de Duisters zijn afgeslacht.

Feit is dat de Joden door de Zionisten naar de offerplaats gedragen zijn en al in 1897 wilde dat de Joden crepeerde. Op internet circuleert interessant beeldmateriaal met feiten over Buchenwald waarin de corruptie uit de doeken wordt gedaan, en een clip van het moment dat de beroemde Hollywood regisseur Billy Wilder in beeld stapt. Later heeft Hollywood een industrie gemaakt rond de Holocaustleugens, met tragisch dieptepunt de Holocaust film The Last Days van ET-regisseur Steven Spielberg.

Omdat de Holocaustfraude tot diepe verontwaardiging leidt bij directe nakomelingen van de Joodse slachtoffers van Auschwitz, en de Zionisten de hele Shoah vanaf begin 19e eeuw en verder terug zorgvuldig voorbereid hebben om in de huidige tijd te laten cumuleren tot de definitieve vestiging van het Duizendjarige Nazirijk, is het nu bal in de Wereld der Joden. Hoofdschuldigen aan de Tweede Wereldoorlog zijn Zionisten, Joodse bankiers en Joodse leiders die zonder enig mandaat van de Joodse medemens besloten tot de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. De geschriften die de juistheid van het bovenstaande bewijzen staan uitgestald op internet voor iedereen om te downloaden en lering uit te trekken.

De Zionisten zijn de grote verraders die eerst de Moffen hebben aangehitst tegen het Joodse volk voordat ze de psychologische oorlog begonnen met hun Holocaustleugens. Dat zijn de feiten op basis waarvan gehandeld wordt. Deze handelingen beogen strafvervolging van onder andere Ronny Naftaniel, Esther Voet, Ronald Eissens en de Joodse Omroep en de Anne Frank Stichting en het Meldpunt Discriminatie Internet en Magenta en de bestuurders wegens de ziekste vorm van Jodenhaat die er bestaat.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus