U bent hier: Home / Bureau Jeugdzorg benadeelt Ilja & co

Bureau Jeugdzorg benadeelt Ilja & co

by J.L. de Kreek — last modified 28-08-2013 19:44

In het algemeen is Geen Stijl een site zonder verdiensten. Dinsdag 27 augustus 2013 had het een interresant bericht over Bureau Jeugdzorg. Daarbij een nagekomen verklaring in de Telegraaf van Bureau Jeugdzorg waarin wordt gesteld dat ouders in een vechtscheiding verwikkeld waren, moeder zich onttrok aan de geboden hulpverlening en dreigde met vertrek naar het buitenland. Waarom was de gebedenhulp noodzakelijk in verband met handhaving van artikel 2J van de Wet op de Jeugdzorg? Waarom is Bureau Jeugdzorg partij in een vechtscheiding tussen ouders? En waarom was moeder onbevoegd naar het buitenland te vertrekken?

Het zijn slechts een paar vragen die opkomen in verband met Bureau Jeugdzorg. Hoofdvraag is waarom betrokken bestuurders de handdoek niet in de ring gooien? Het criminele netwerk is ontdekt. Voorts wordt er werk gemaakt van strafvervolging van betrokken bestuurders. De terrorisme gerelateerde aspecten alsmede de binnenlandse genocide door het Leger des Heils maakt het mogelijk voor justitie vergaande betrokkenheid van burgers bij en tijdens de opsporing en vervolging te organiseren. Het voordeel van de moderne anti-terrorisme wetgeving. Geen letter van de wet verzet zich tegen handhaving ervan indien de daders Nederlandse politici, prominente vertegenwoordigers van de media of kinderbeschermers zijn.

Nu met Bureau Jeugdzorg en Erik Gerritsen en de aanvallen van Bureau Jeugdzorg Rotterdam op de openbare orde, mensenrechten en de waarheid van de feiten wordt er dieper ingegraven in de dossiers en komen de bijpassende rechtens klappen vanzelfsprekend harder aan. Niemand kan ongestraft het werk doen van Erik Gerritsen en Rene Meuwissen van Bureau Jeugdzorg. De heren kwijlen welhaast van de perverse prikkels in het systeem van jeugdzorg waaraan zij zich verlustigen. De aandacht. Het geld. De reputatie. Met buiten mededingingstelling van het Openbaar Ministerie te boek staan als bestrijder van en/of deskundig op het terrein van kindermishandeling is natuurlijk een comfortabele positie voor criminelen met pedoseksuele predispositie en/of patiënten 'Münchhausen by Proxy'.

Share |
comments powered by Disqus