U bent hier: Home / Bureaus Jeugdzorg roven Kinderen

Bureaus Jeugdzorg roven Kinderen

by J.L. de Kreek — last modified 20-06-2013 16:43
Opgeslagen onder:

De Bureaus Jeugdzorg in Nederland roven op grote schaal kinderen. Onder de hoede van BJZ en Raad worden deze kinderen mishandeld, misbruikt en verwaarloosd voor geld. Medewerkers van BJZ en Raad maken onrechtmatig gebruik van de Wet op de Jeugdzorg waarvan de uitvoering of de zorg voor de naleving aan hen is opgedragen. De Bureaus Jeugdzorg bezitten justitiële middelen in het civielrechtelijke kader. Zij doen opzettelijk niet aan waarheidsvinding. Misleiden rechtspraak en openbaar ministerie. Kinderrechters toetsen marginaal. Met gesloten deuren.

De pers krijgt geen zicht op wat er gebeurt achter de gesloten deuren in kinderrechtzaken waar een Bureau Jeugdzorg of de Raad voor de Kinderbescherming verzoekt tot ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing. Verondersteld wordt dat dit in het belang van de minderjarige is. De Bureaus Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming zijn de enige die er met de voordeeltjes vandoor gaan. Minderjarigen zitten met de gebakken peren. Het algemeen bekende rapport van de Commissie Samson bewijst dat minderjarigen onder de hoede van een Bureau Jeugdzorg en/of de Raad voor de Kinderbescherming gemiddeld meer misbruikt worden dan bij ouders thuis.

Dus kinderen die thuis mishandeld worden krijgen deze mishandeling onder toezicht van Bureau Jeugdzorg in meer ernstige mate te verduren. Dit is de omgekeerde wereld. Erik Gerritsen, Bestuursvoorzitter Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam, blijft breed lachend rode lakschoentjes van zijn vrouwelijke collega's rond Twitteren alsof het kezen is bij de organisatie. Medewerkers van de leden van Jeugdzorg Nederland die niet denken dat in verband met hun doen en laten juridisch bloed aan de paal is vergissen zich.

Om de kritiek op de Bureaus Jeugdzorg te weerspreken wordt vaak gezegd dat niemand het hoort als het goed gaat. Uit het rapport van de Commissie Samson blijkt onmiskenbaar dat het niet goed gaat bij de Bureau Jeugdzorg want kinderen onder de hoede van jeugdzorg worden gemiddeld meer misbruikt dan bij ouders thuis. Er wordt ook gesproken over schuld van Bureaus Jeugdzorg aan de dood van minderjarigen als middel om bij de politiek te lobbyen voor geld. Voorts zijn er medewerkers van Bureau Jeugdzorg die deelnemen aan genocide. Dat is het geval wanneer bij of tijdens de dwang/drang situatie van uithuisplaatsing het kind bekeerd wordt zoals bij Islamitische kinderen gebeurt. Artikel 3 lid 1 sub e Wet Internationale Misdrijven maakt onderdeel uit van het commune strafrecht.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus