U bent hier: Home / Burgeroorlog

Burgeroorlog

by J.L. de Kreek — last modified 09-03-2015 19:35
Opgeslagen onder:

Geen Stijl preludeert er een beetje op in een artikel waarin het ook laat zien deel te nemen aan de wijdverbreide en stelselmatige aanval gericht tegen de Islamitische of Arabische burgerbevolking: burgeroorlog. Nu wil het toeval dat er in juridische zin inderdaad gewerkt wordt als ware er een 'full blown' burgeroorlog aan de gang. In die burgeroorlog wordt Geen Stijl gebombardeerd met het strafrecht, net als de rest van de Telegraaf Media Groep.

Er ligt een nieuw klaagschrift tegen Wilders te wachten op behandeling door het Hof en er wordt gewerkt aan aangifte tegen alle statenleden en gemeenteraadsleden van de PVV in verband met behulpzaamheid bij de misdrijven van Wilders. Datzelfde verwijt wordt ook Geen Stijl en Kustaw Bessems gemaakt. Bij Kustaw Bessems schijnt het Nazisme dwars door zijn baard. 

Geert Wilders en Kustaw Bessems hebben gemeenschappelijk dat zij aanhangers zijn van het Zionisme. Dat de redactie van Geen Stijl niet op Geen Stijl pontificaal openbaart dat de helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 houdt in dat Geen Stijl gesloopt wordt want het geeft wél ruimte aan de nazi-propaganda die bij de helden van Wilders past. Niemand hoeft “links” te zijn om Geert Wilders en zijn PVV naar het leven te staan. 

Het is écht burgeroorlog. De goede partij aan de kant van het verzet heeft er tot op heden voor gekozen de weg van het strafrecht te kiezen om het gevecht te voeren, hoewel de handen jeuken. De Jihad via het strafrecht moet leiden tot de aanhouding van Geert Wilders en de sloop van Geen Stijl en de Telegraaf Media Groep. Ook de georganiseerde kinderhandel waaraan de journalistiek kennelijk toch deelneemt leidt tot de lust naar agressie tegen een groot aantal prominente Nederlanders die nu toch thans reeds geruime tijd de grote Nazi-boefjes zijn in het land.

Meteen wordt gedacht aan Kustaw Bessems en de Volkskrant die geen letter besteden aan de evidente feiten die bewijzen dat de aanslagen in de VS een 'in side job' moeten zijn omdat de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen instorten zoals zij ingestort zijn. Per se onmogelijk. Onbestaanbaar. Alle wetten van de natuur verzetten zich tegen wat Kustaw Bessems volhoudt dat zich daar heeft afgespeeld in de VS, omdat het onderdeel is van de voortbouwende agenda van zijn helden. Compleet 'staged'. Complet geregisseerd, geproduceerd en uitgevoerd door hele knappen koppen met de geest van de grootste scenarioschrijvers van Hollywood.

Dat Ronny Naftaniel of Esther Voet op CIDI.nl niet openbaar voor iedereen om te lezen schrijft dat de familie Bush zowat in het kontgat van Hitler zat om zijn financiële zaken te managen en te verdienen aan Auschwitz moet aanleiding zijn bij iemand van de Strijdkrachten om spontaan een tank te starten en die dwars door het CIDI kantoor te sjezen. Vooruit achteruit links rechts en nog een keer met het gebrul van de diesel. Bijkomende motivatie is het eenvoudige feit dat de volgers van de helden van Wilders dreigen met 'dire consequences' wanneer magistraten de Nazi-feiten van de helden van Wilders erkennen.

Deze volgers zijn de Zionistische aangevers in de rechtszaken tegen hetzuur.nl om vermeend antisemitisme terwijl op die site demonstratief wordt bewezen dat de Zionistische helden van Geert Wilders de grote aanstichters zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging juist om Europa en de Joden te slopen. Die tank in het kantoor van het CIDI maakt vervolgens rechtsomkeert en neemt de afslag naar het Binnenhof om daar voor de ingang van de Tweede Kamer de aanwezige marechaussee te vertellen dat ze moeten helpen Geert Wilders aan te houden wegens misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse militairen. 

De ziekte met Wilders en die 'fucking' hetze van Geen Stijl naar alles met een hoofddoekje is dat daarmee de vijand bij en tijdens gewapend conflict sterk gemaakt wordt. Geen Stijl is eerste klas moraalridder met de camera overal bovenop om de zweetvoeten van anderen te ruiken en zwijgt over de schuld van FITNA aan het sneuvelen van twee Nederlandse TOP-militairen waaronder misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS. Wilders en Geen Stijl plegen bij en tijdens gewapend conflict aanslagen tegen de NATO middels misbruik van vrije meningsuiting. De gewapende conflicten in Moslimlanden maken dat de negativiteit van Wilders en GS een misdrijf is tegen de veiligheid van de Staat. Dus wanneer die luitjes van de PVV en Geen Stijl en PowNed en de Volkskrant en de jeugdbescherming niet normaal doen is er verhoogd risico voor rake klappen in de redactieruimte van terroristen voornoemd. De volgens Tarik Z heeft een écht wapen bij zich.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus