U bent hier: Home / Burgeroorlog in Israël

Burgeroorlog in Israël

by J.L. de Kreek — last modified 29-05-2013 17:20
Opgeslagen onder:

Hoe groot is de kans op burgeroorlog in Israël wanneer algemeen bekend is dat 'founding father' Theodore Herzl wilde dat Joden op elkaar schoten en opteerde voor geaccrediteerde antisemieten om de massa te controleren nadat hij de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda had gezet.

Het is niet vreemd dat charedische joden beweren dat studie van de Torah krachtiger is dan een leger om Israël te verdedigen, want de Torah laat zien dat de Israëli geen Joden zijn die wortels bezitten in het beloofde land. De Israëli is een stam Joden waarvan de Joodse groepsaanduiding Asjkenazim is. De tekens 'nazi' zitten daarin reeds vervat. Toch moet iedereen geloven dat nazi afkomstig is van Nationalsozialismus. Alsof het Nationalso Zialismus betreft.

Niet toevallig zijn de nationaal socialisten betaald door de Asjkenazim. Hitler had vergaande overeenkomsten gesloten met de Asjkenazim om Joden uit Europa te verdrijven en het jodendom te vernietigen. Ook hebben de rijkste Asjkenazim op aarde vele tientallen miljoenen betaald aan Hitler om een desnoods gewelddadige revolutie te beginnen.

De Tweede Wereldoorlog en de Shoah is een oorlog en zijn massamoorden van de Asjkenazim op de Asjkenazim en andere mensen. Nazi's die Nazi's afslachten om Palestina in bezit te krijgen en de Joden nu verplicht als schietvlees in het Nazi-leger van Zion.

Dat de Zionisten de grote gangmakers zijn achter WOII en de Shoah is een geschiedenis die bepaalde Joden niet graag vertellen. Moeten ze toegeven dat er inderdaad geen holocaust geweest is en dat Anne Frank door de Zionisten op de trein is gezet. Van ondersteunende diensten voorzien door de grootvader van Lodewijk Assher die nu gelegenheid geeft aan soortgelijke misdrijven als waar zijn opa aan deelnam.

Het is de Joden wat waard wanneer Israël ontbonden wordt als Staat. Dat de bestuurlijke lichamen verdampen. Dat Israël als Natie ophoudt te bestaan 65 jaar na de onafhankelijk verklaring. Joden hebben een diep verlangen naar het verdwijnen van het land wat hen is opgedrongen door Nazi's die zich Joden noemen en het Joodse geloof beledigen door een Staat voor Joden te willen. Theodore Herzl, de oprichter van Israël en de uitvinder van de Endlösung', noemde Israël het wereld-getto.

De mythe is dat hij joden in Europa uit het getto wilde bevrijden. Wat hij deed is alle getto's bij elkaar pakken in Israhell want op die manier zijn de Joden het makkelijkst te managen. Joden zijn het best te herkennen aan een uitgesproken desinteresse in enige Joodse staat. Joden zijn net Salafisten. Die doen niet aan politiek. Die zitten de hele dag met de neus in de boeken, te studeren op Het Woord.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus