U bent hier: Home / Burgeroorlog in Nederland?

Burgeroorlog in Nederland?

by J.L. de Kreek — last modified 03-02-2013 10:25
Opgeslagen onder:

Dat er feitelijk in Nederland thans reeds geruime tijd een strijd tegen de Kroon gevoerd wordt, is de diensten verantwoordelijk voor bewaking en beveiliging van de Staat inmiddels genoegzaam bekend. De beschikking van de zaak van de wraking van VVD-raadheer Mijnsberge van het Gerechtshof Amsterdam van 01 februari 2013 is daarvan een voor iedereen zichtbare manifestatie. Verzoeker in bijpassende hoofd- en wrakingszaak is hij die steeds de (ambtshalve) aanhouding en gevangenneming verzocht van de PVV-leider in het geruchtmakende Wildersproces

Betrokken benadeelde partij weet Goede Nieuws te vertellen dat het net was alsof hij met de Wilderszaak in een slechte film over de Derde Wereldoorlog terecht gekomen was. De partij ideoloog van de PVV, Martin Bosma, zat volgens deze benadeelde in de hal van de rechtbank tijdens de pauzes opzichtig te prediken dat socialisten facsisten zijn omdat Hitler socialist was. Ook de verbale agressie van Geert Wilders in de rug van oud raadsheer Schalken, is deze benadeelde partij in verkeerde keelsgat geschoten.

Geert Wilders wordt door genoemde benadeelde aangewezen als hoofdrolspeler in verband met het aanhitsen van gewapende Islamitische strijders tegen de belangen van de veiligheid van de Staat én het Koninklijk Huis. Dat Geert Wilders -omdat hij lid was van de VVD en daarna- zich niet verzet heeft tegen het illegale geweld in Irak, veraadt het antisemitisch en genocidaal karakter van zijn ant-Islam retoriek.

Volgens de man die Geert Wilders strafrechtelijk wil zien bloeden voor zijn terrorisme, mag Geert Wilder nu op dit moment direct van de straat geplukt worden door de politie omdat hij a) gelegenheid geeft aan genocide in Irak en b) met FITNA in particuliere hoedanigheid misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en het Koninklijk Huis pleegt. Bij Wilders vindt meerdaads samenloop plaats van verschillende delicten die strafbaar gesteld zijn met levenslange hechtenis. Dan toch liever het racisme van de Centrum Democraten, aldus de benadeelde die het bloed van Wilders preekwoordelijk drinken kan.

De vrije meningsuiting die Geert Wilders bij en tijdens het Wildpersproces voorzichzelf afgedreigd heeft met zijn rechtsstaat ondermijnende verbale geweld over de rug van oud raadsheer Schalken, wordt op grote schaal misbruikt door Geert Wilders persoonlijk. Aldus de benadeelde partij die voorzichzelf Geert Wilders allang juridisch de oorlog verklaard heeft. Het is ook voor Geert Wilders evident dat hij de veiligheid van de Staat in gevaar brent met zijn anti-Islam campagne want de Nederlandse Strijdkrachten bezitten artikel 100 grondwet opdrachten om militair en bewapend in Islamitische landen aanwezig te zijn.

De strijd wordt juridisch gevoerd op het grensvlak van privaat, straf en staatrecht. Het oogmerk is grootschalige zuivering alle middelen rechtens van politiek en media, geen rechtsgeldig middel wordt geschuwd. Houdt volgens de Wildersbasher ook aanhouding en strafvervolging van Joshua Livestro van Dagelijksestandaard in, en mogelijk die van John de Mol in verband met financieren van het terrorisme van Rita Verdonk. Verslaggever dezes kan zich in ieder geval niet aan de indruk ontrekken dat de zaak van de wraking van raadsheer Mijnsberge naar meer smaakt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk