U bent hier: Home / Burgeroorlog in Zion

Burgeroorlog in Zion

by J.L. de Kreek — last modified 02-11-2013 11:20
Opgeslagen onder:

Er woedt een niet mis te verstane burgeroorlog onder joden over de schuld van Zion aan WOII en de Shoah. Te vuur en te zwaard bestrijden zij elkaar. Aan de ene kant Ronny Naftaniel cum suis als afzwaaiende Nazi van het front en aan de andere kant de waarheid van de feiten. In deze burgeroorlog, waarbij Zion het onderspit delven zal, bedreigt Ronald Eissens van het MDI ouderwets de rechtspraak en het bestuur met “afschrikwekkende consequenties” wanneer de waarheid van de feiten herkend en erkend wordt.

De waarheid van de feiten is dat de Holocaust een genocide onder joodse families is. De strijd van een bepaalde joodse elite tegen de onderklasse joden en de rest van de 'untermenchen'. Alles over de Tweede Wereldoorlog wat wezenlijk van belang is, namelijk de 'whodunit' is hoofdzakelijk gelogen. De bombardementen zijn er geweest. De SS. Gestapo. Het afvoeren van de joden. Meisje met het rode haar. Het Oranje Hotel. De NSB. Executies. Babi Yar.

Wat bijna niemand weet is dat dit allemaal het gevolg is van de Zionisten die alles al sinds in ieder geval 1897 zorgvuldig voorbereiden als vorm van verzet tegen de joodse verlichting, de Haskala. Door internet is dit nu makkelijk te weten. Omdat stoffige archieven van over de hele wereld gedigitaliseerd en toegankelijk zijn, en Wikipedia functionele informatie verstrekt. Vooral de authentieke zionistische bibliotheek en de joodse dag, week- en maandbladen en magazines in het buitenland leveren overtuigend bewijs. Amerika. Canada. Engeland. Dat pas recent via internet makkelijk in het Nederlands taalgebied toegankelijk geworden wereldarchief bewijst zonder enige twijfel dat de Zionisten de grote beramers van WOII en de Shoah zijn en dat zij onmiskenbaar lust hebben naar meer. Herhalingsgevaar heet dat.

Omdat niemand weet dat Zion de grote beramer is van WOII en de Shoah zien ook te weinig mensen dat de internationale politiek nu beoogt te leiden tot de Derde Wereldoorlog waarbij het Derde Rijk definitief gevestigd wordt met Jeruzalem als hoofdstad en de Rothschild bankiers in de Derde Tempel gekroond als koninklijke familie van groot Israël. Zes miljoen joden zijn geofferd door de Zionisten om de wereld Palestina af te persen. Voortgaand wordt de genocide van Zion op de Joden iedereen onder de neus gewreven als voortgaande dreiging van het ultieme kwaad wat in het dagelijks verkeer vertegenwoordigd is door personen die eloquent en voorkomend en aristocratisch zijn en regelmatig door Jort kelder in de schijnwerpers worden gezet in zijn programma Hoe Heurt Het Nu Eigenlijk.

Nu 'heurt' eigenlijk Ronny Naftaniel aangehouden en vervolgd te worden in verband met voorbereiden van jodenvervolging en deelname aan een terroristische organisatie. Elke Zionist is antisemiet en terrorist. Dat weten de Joden die daartegen reeds sinds de opkomst van het Zionisme protesteren. Aan de ene kant: Moses Mendelssohn en de zijnen die assimilatie en emancipatie voorstaan en leven als weldenkende verlichte joden in Europa. Aan de andere kant: de Nazi's van Zion die alle Joden verdrijven willen naar het door hen gemanagede wereld-getto, want dan zijn de joodse slaven makkelijker te besturen, en in de samenleving alle touwtjes in handen hebben de media bepalend en de schoothondjes zijn van het groot kapitaal. De Zionisten schrijven zelf in hun epistels dat het hen om vermeerdering van de vermogens van de Rothschild bankiers te doen is dus er hoeft door niemand getwijfeld te worden aan het feit dat Zionisten zieke parasieten zijn aan wie de Joden een broertje dood hebben.

Er is reeds moeten vechten met de antisemieten van de Wereld Draait Door. Kennelijk als opwarmertje voor het knokken met Zion. De Zionisten moeten oprotten uit de samenleving. Terugtrekken en zich nooit meer vertonen. Het zijn de zieke moordenaars met hun lange armen van de miljoen joden waar de Duisters de schuld van krijgen. Ook na de Eerste Wereldoorlog kwamen de Zionisten het verslagen Duitsland uitzuigen. Tegelijk iedereen in verwarring plaatsend met de Zionistisch geïnspireerde pogroms in Oost Europa.

De lange lijst met namen op de muur van de Hollandse Schouwburg. De namen opgesomd in Yad Vashem. De Zionisten zijn de schuldigen met hun vervloekte ziekte. De Holocaustdatabase is zowel digitaal als anderszins aangelegd door de Zionisten. Zij wilde de zes miljoen joden kabbalistisch brandofferen om iedereen eeuwig panisch verstijfd van angst in de macht geplaatst te houden. Maakt natuurlijk nogal een indruk op de wereldbevolking wanneer de Zionisten zes miljoen van de eigen broeders en zusters vergassen en verbranden om de wereld Palestina af te dreigen. Dan zijn ze vast tot meer in staat. En ja hoor. Bush, van de familie die ook management service aan Hitler verstrekte en betrokken is bij de moord op Kennedy, presteert het om met 11 september 2001 die Derde Wereldoorlog van Zion te starten met een Holocaust op 3000Plus Amerikanen. Massamoord ook op de eigen Amerikaans Krijgsmacht staat aldaar in de VS vanzelfsprekend gelijk aan de doodstraf.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus