U bent hier: Home / Bush, Moszkowicz en Auschwitz

Bush, Moszkowicz en Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 21-04-2015 09:57
Opgeslagen onder:

Bush en Moszkowicz hebben Auschwitz met elkaar gemeen. Op de frontpagina van Volkskrant.nl stonden gisteren drie artikelen die meer met elkaar te maken hebben dan de gemiddelde lezer denkt. Een artikel over Jeb Bush die naar Europa komt. Een artikel over de in opspraak geraakte familie Moszkowicz. En een artikel over de boekhouder van Auschwitz. Wie was de boekhouder van Auschwitz? Daarover kan op verschillende manieren gedacht worden.

Wordt bedoelt de boekhouder die de financiële administratie van het kamp op orde bracht? Of wordt de persoon bedoeld die bijhield hoeveel Joren er ritueel geofferd werden in het vuur van de ovens van de joodse financiers van Hitler? De 93-jarige oud-SS'er Oskar Gröning telde het geld van de Hongaarse Joden die aankwamen in Auschwitz en voerde hun bezittingen af. 20 april 2015 begon het proces tegen hem. Hij wordt beschuldigd van medeplichtigheid aan moord op 300 duizend Joden.

De grootvader van Jeb Bush blijkt bancaire zaken geregeld te hebben voor Hitler, en hij zou belangen hebben gehad in het slavenkamp van Auschwitz. Dat zijn geen roddels. Dit zijn feiten. De familie Bush zat in ieder geval tot oktober 1942 vuistdiep in het nazi-regiem in Europa. Daaraan is onvrijwillig een eind gekomen middels de 'trading with the enemy act'. De grootvader van Jeb Bush is rijkelijk gecompenseerd voor zijn zakelijke verliezen in Europa. Zijn zoon lijkt betrokken te zijn geweest bij de moord op Kennedy, zijn kleinzoon is schuldig aan genocide in Irak en naar alle waarschijnlijkheid is hij betrokken bij het instorten van de drie torens van de Twin Towers.

De familie Moszkowicz waarvan sr. in Auschwitz gezeten heeft zwijgt over de diepgaande symbiose tussen Amerikaanse joodse entrepreneurs, de familie Bush en het Nazi regiem van Hitler en de vrijwillige betrokkenheid van diezelfde joden bij de bouw van Auschwitz, de gevangenneming van joden, de executie van hun rijkdommen en hun persoonlijke vernietiging. De joden zijn door joden in de kampen vermoord. Omdat de familie Moszkowicz zwijgt over de rol van Amerikaanse joden en de familie Bush bij de Shoah en Bram de prominente advocaat van de familie zelfs in het strafrecht de oorlogscrimineel Wilders verdedigt die de intellectueel daders van WOII en de Shoah als zijn helden ziet, zijn er vragen over de rol van de familie Moszkowicz in de Tweede Wereldoorlog.

Was de familie echt slachtoffer of vocht het feitelijk aan de zijde van de joden die Hitler hebben betaald en Auschwitz lieten bouwen om daar de broeders en zusters ritueel te brandofferen? Joden zijn ook altijd door joden in getto's gehouden. De rijke elite joden die de onderklasse gegijzeld hield in speciaal daarvoor ingerichte gebiedsdelen in het Heilige Romeinse Rijk de joodse slaven kerstenend met pogroms en de ploertendoder van de joodse getto-politie. De joodse geschiedenis heeft een duister randje wat amper aan het licht komt en die van belang is om het nieuws van vandaag in de juiste context te plaatsen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus