U bent hier: Home / Carice van Houten dumpt mensheid

Carice van Houten dumpt mensheid

by J.L. de Kreek — last modified 18-09-2013 13:10
Opgeslagen onder:

Carice van Houten als vaandeldrager van het Nederlands Toneel met glansrollen in films over de Tweede Wereldoorlog kan beter weten. In de films over de Derde Wereldoorlog is Carice van Houten steractrice die oorlogscriminelen Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder aan de tafel van De Wereld Draait Door, en Kees de Zoon anderszins, vermaakt.

Carice van Houten zal het er over eens zijn dat prominente mediapersoonlijkheden die in de Tweede Wereldoorlog de opdracht verzaakte om te controleren, om te publiceren, om aan de orde te stellen, verwijten gemaakt hoort te worden. Daarom de Perszuivering na de Tweede Wereldoorlog met de Telegraaf als prominent medium wat afgestraft werd. Weet iedereen. Allemaal kennen we Anne Frank. Toch mist prominent Nederland met Carice, Matthijs, Kees en Jort voorop het historisch besef wat bij weldenkend Nederland verondersteld aanwezig geacht kan en mag worden.

Eerste decennium van de 21ste eeuw neemt politiek Nederland van links tot rechts deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en de Nederlandse pers met de vader van het 'neuqerdje' van Carice van Houten en de Kunsten voorop, zwijgen alsof het een collectieve zwijg afspraak nakomt. Thans reeds meer dan tien jaar terwijl de oorlog in Irak een ouderwetse 'Blitzkrieg' is van bestuurders die ook schuld hebben aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 en voorts de ouderwetse agenda der Christenheid uitvoeren.

Anno 2103 leidt de wereldeconomie aan een ongerechtvaardigde Christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam. Carice en de vooraanstaande vader en zoon Van Nieuwkerk doen alsof de neus bloedt. Lees de CV van Matthijs van Nieuwkerk hoe hij opschept over de prestaties die welbeschouwd niks om het lijf hebben. Alles is vorm bij de man. Zijn portretten en optredens zijn ronduit infantiel. Het Parool is ook een krant zonder inhoud geworden. De VARA en Nederlandse artiesten gaan hard mee ten onder met de inhoudsloze Van Nieuwkerk en Zoon.

Zij zijn de prominenten. Zij vertoeven in kringen van de elite. Zij zijn de elite. Zij bepalen het voor iedereen. Zij dicteren de smaak en de moraal middels de televisie en overige media. Dat de crisis nog niet is opgelost is hun schuld omdat zij weigeren te kijken naar de feiten die bewijzen dat de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Jort Kelder en Mark Rutte en Bolkestein en andere gasten van Matthijs van Nieuwkerk de oorzaak is van de economische crisis.

Carice van Houten kan geacht worden zich met beter in te laten. Haar hoofdrol straks is de vertolking van Carice Zelf die als ware een moffenhoertje afgestraft door de onafhankelijke rechtspraak in een cel niet begrijpt wat ze verkeerd gedaan heeft. Omdat Carice Houten de Zoon van oorlogscrimineel Mathijs van Nieuwkerk doet, dumpt ze de mensheid. Terstond is Carice van Houten alle glans verloren. Haar lach inhoudsloos. Het acteren zonder betekenis. Spontaan treedt Carice van Houten toe tot de grote groep foute vrouwen waar ook Minister van Defensie Jeanine Hennis toe behoort.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus