U bent hier: Home / CDA heeft probleem

CDA heeft probleem

by J.L. de Kreek — last modified 27-10-2013 08:18
Opgeslagen onder:

Het CDA heeft een groot probleem. Niet alleen Balkenende heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Mr. Jeroen de Kreek heeft er ook gestudeerd. In het voorbijgaan, trap op trap af naar en van de bovenste etage voor het zingen in de kerk, heeft Jeroen de Kreek alle overige faculteiten terloops erbij gedaan.

Jeroen de Kreek vindt het niet erg te vloeken in de Kerk. Jeroen de Kreek houdt van de Kerk. Tenzij de Kerk overal is en er van scheiding van Kerk en Staat geen sprake is. Jeroen de Kreek is ongelovig. Hij gelooft G-d niet. Ook heeft Jeroen de Kreek het Oude en het Nieuwe Testament en de Koran diepgaand bestudeerd. Vooral via internet kan Jeroen de Kreek makkelijk studeren. Eenvoudig kan gesprongen worden van de hak op de tak zodat het beeld vlot compleet is.

Jeroen de kreek is opzoek naar krijgsmacht die hem wil bijstaan. In het kader van de artikel 100 grondwet opdracht. Om de missie in Afghanistan deugdelijk af te sluiten en het sneuvelen van de zoon van de commandant der strijdkrachten en overige militairen voldoende af te straffen. Het CDA heeft de aanslag van Wilders op de zoon van de commandant der strijdkrachten gedoogd. Politiek opportunistisch omdat het bijdraagt aan vervulling van ouderwetse Bijbelse profetieën. Terrorisme en utopische wereldbeelden gaan hand in hand leert de standaard wetenschap op het terrein van terrorisme.

Bij de Christen is dat de Exodus en de Rapture en de Eind Tijd en Armageddon, en de verlosser. Verondersteld wordt dat deze verlosser de wereld redt terwijl hij louter vertegenwoordiger is van een particulier gefinancierd consortium van organisaties waaronder overheid en semi-overheid, wat de agenda van de Rockefeller foundation volgt en wereldwijd de jeugdzorg is. Het is een beetje vervelend allemaal dat het CDA zo'n budpartij blijkt te zijn met onbetrouwbare niet integere budchristenen die in de cel thuishoren. Christenheid wordt het genoemd wat het CDA bedrijft. Christenen die oprecht christen zijn en Jezus tot in de puntjes navolgen, doen per se niet aan politiek omdat zij weten dat ze daarmee Satan in huis halen.

Jeroen de Kreek wil een eind aan partijen op religieuze grondslag. Überhaupt moet er een eind komen aan politieke partijen. Een onhandig ondemocratisch systeem voor profiteurs en parasieten. De Jihadisten hebben gelijk met de kritiek op democratie. Democratie in Nederland is vorm. Door het CDA. Er is geen grondslag voor gelovigen aan politiek deel te nemen. Scheiding van Kerk en Staat is absoluut. De Kerk wil ook niet dat de Staat zich met de Kerk bemoeit. Politiek op basis van de idiote doelstellingen van de Christelijke partijen leidt vanzelf tot de ondergang. Het staat gewoon in de Bijbel en daarom doen de Christenen het toch, want zonder de Christen in de politiek is er geen Armageddon!

Het Nieuwe Testament liegt bewust over de veronderstelde kruisigingsdood van profeet Jezus Christus. Het Woord is in drie delen geopenbaard. Het Oude Testament. Het Nieuwe Testament. De Koran. Een goede islamiet respecteert alle drie de boeken en alle profeten even veel. islamieten zijn echte Christenen. islamieten zijn ook echte Mohammedanen. Echte islamieten zijn zelfs een beetje Joden. Omgekeerde is niet het geval. Mohammedanen zijn in het algemeen geen echte islamieten. Christenen zijn ook in het algemeen geen islamieten. Joden zijn voorts in het algemeen geen islamieten. Qua DNA weer wel overigens, behalve wanneer het Nazijoden betreft.

De Islam is het oudste geloof van de drie monistische godsdiensten. Adam en Eva waren islamieten. Grappige is dat de evolutie theorie ook zeer islamitische aspecten blijkt te hebben. De Islam erkent de humanoïde voorafgaande aan Adam en Eva. Jezus Christus is niet gedood bij en tijdens de veronderstelde executie. Dat was een schijnvertoning openbaart de Koran. Eindelijk het fundament onder de vervloekte Christenheid vandaan. Dat de profeet volgens Wilders een hersentumor had maakt het des te meer een wonder dat deze analfabeet de Koran automatisch schrijven kon. Jezus Christus is niet eens gekruisigd. Hij is aan de paal genageld en wonderbaarlijk ontkomen. Vermoedelijk is hij in India overleden. Zo niet dan leeft hij nog.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus