U bent hier: Home / Centraal Joods Overleg bende laffe verraders

Centraal Joods Overleg bende laffe verraders

by J.L. de Kreek — last modified 04-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De organisatie Centraal Joods Overleg die zich voordoet als parapluorgaan van de Nederlandse Joden bestaat uit een bende laffe verraders. Op Israëlische sites wordt oud minister-president Dries van Agt door CJO afgeschilderd als anti-Semiet terwijl Van Agt bij uitstek de Joodse Zaak dient. Van Agt heeft op basis van feiten zijn mening over Israël bijgesteld en ziet Israël als bezetter van Palestina en onderdrukker van de Palestijnen. Waar Van Agt ondanks zijn leeftijd waarschijnlijk geen idee van heeft is dat de oprichters van Israël tevens de creatieve breinen zijn van Hitler en de gaskamers. De Joden delen de mening van Dries van Agt.

De muntVoor de Joden is Palestina de Heilige Staat en bestaat er geen Joodse Staat. In ogen van de Joden hebben de Zionisten het Jodendom gekaapt en de naam Israël gestolen en bedoeld als wereldgetto om op de bergen aldaar de Joden finaal uit te roeien, en werken de Zionisten in ieder geval sinds 1895 symbiotisch samen met antisemieten en racisten en fascisten om de idealen van de helden van Geert Wilders compleet te realiseren waaronder een volgende Holocaust. De Joden zijn door de Zionisten uitgeroeid. De Zionisten hebben de antisemieten geaccrediteerd voor uitvoering van de Endlösung. Hitler is betaald door de Zionisten. Zionisten vochten aan de zijde van alle bij de oorlog betrokken naties. De legers der grote machten werden gecommandeerd door het bezit van Zionisten. 

Op dit moment wordt de Nederlandse Rechtspraak door Zionisten bedreigd met afschrikwekkende gevolgen om de waarheid van bovenstaande feiten te negeren of te ontkennen of ervan weg te kijken. Door deze bedreigingen zijn onder andere misdrijven van Geert Wilders samenwerkend met GeenStijl en Thierry Baudet tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat en bondgenoten niet vervolgd. In plaats dat CJO ouderwets oud minister Dries van Agt ritueel offert moet het aan zijn zijde staan want het is tenslotte een eenvoudig onweerlegbaar feit in het Jodendom dat Gd heeft bepaald dat de Joden de Drie Eden moeten handhaven bij gebreke waarvan zij als ordinaire Nazi’s aan de schandpaal mogen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus