U bent hier: Home / Charlie Hebdo vergist zich

Charlie Hebdo vergist zich

by J.L. de Kreek — last modified 16-01-2015 10:15
Opgeslagen onder:

Charlie Hebdo vergist zich in de mate waarin belediging van de profeet getolereerd moet worden door Moslims. Charlie Hebdo claimt ook regelmatig de Paus, het Vaticaan en Jezus voor gek te zetten. Dat is geen vergelijk. De Paus en het Vaticaan zijn machthebbers in Europa. Moslims zijn slachtoffer van Europa en het Vaticaan.

Martijn Vrijland van martinvrijland.nl maakt de schrandere kanttekening dat Charlie Hebdo nu bij Libération in huis zit wat een blad is dat van de Rothschilds zou zijn. Edouard de Rothschild bezit 37% sinds 2005.Iedereen weet hoe het zit met Rothschild en het aandeel van deze familie in de financiering van Hitler en de Holocaust. Charlie Hebdo zal daarover geen grappen maken. Waarom opent Charlie Hebdo niet met een cartoon van de mensen die echt schuldig zijn aan de aanslag in Parijs?  

De bestuurders die nu al meer dan tien jaar een weerzinwekkende strijd voeren in Moslimlanden ten kosten van miljoenen mensen. De strijd is ideologisch leert Wilders. Gebaseerd op de leugens dat Moslims de aanslagen gepleegd hebben in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Wat daarover verteld wordt van wegen de autoriteiten zijn vette leugens die moeten leiden tot het verwrongen wereldbeeld bij de leden van de redactie van Charlie Hebdo waardoor zij hun eigen zelfmoordcartoons getekend hebben.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus