U bent hier: Home / Chris Klomp betrokken bij kindermisbruik

Chris Klomp betrokken bij kindermisbruik

by J.L. de Kreek — last modified 12-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is betrokken bij zeer ernstig misbruik van grote groepen minderjarigen. Journalist Chris Klomp verdient als professional in de journalistiek zijn geld met opzettelijk wegkijken van de zware misdrijven van de Nederlandse kinderbescherming. Chris Klomp is uitgebreid geïnformeerd over de misdrijven van de kinderbescherming. Hij is niet geïnteresseerd. Eduard Nazarski, directeur van Amnesty International steunt hem daarin.

Het maakt niet uit wat Chris Klomp of Eduard Nazarski aan feiten wordt voorgehouden. Zij handhaven hun eigen waanbeeld van de realiteit in het belang van de grote groep misdadigers die zij daarmee onderduik verlenen. Decennia achtereen wordt er geklaagd over de Nederlandse kinderbescherming. Rapport na rapport is gepubliceerd waaruit in een oogopslag blijkt dat het chronisch misgaat in de Kinderbescherming en dat de kinderen de klos zijn.

Chris Klomp kan het helemaal niks schelen. Ook Eduard Nazarski haalt zijn schouder op voor de feiten want het onderwerp staat niet op zijn prioriteitenlijstje. Wel maakt zijn organisatie reclame voor kinderrechten in Nederland. Dat ze zo goed geregeld zijn. Niet dus. 

Amnesty Internationaal houdt zich helemaal niet bezig met mensenrechten in Nederland. Het concentreert zich op gevallen in het buitenland waarmee het goede sier maken en subsidie krijgen kan. Duizenden en mogelijk tienduizenden kinderen in Nederland verdwijnen gedwongen omdat Chris Klomp en Eduard Nazarski opzettelijk wegkijken. Videla is niet dood. Hij heet Chris Klomp.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus