U bent hier: Home / Chris Klomp ende persparasieten

Chris Klomp ende persparasieten

by J.L. de Kreek — last modified 15-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Nederland is vergeven van de persparasieten. Persparasieten zijn zogenaamde journalisten die propaganda leveren voor georganiseerde misdaad en internationaal terrorisme. Chris Klomp is één van de aansprekende voorbeelden in de journalistiek die doelbewust de feiten onder de pet houdt. Zoals de bewijzen van het feit dat de Nederlandse kinderbescherming een criminele organisatie is wat per jaar 35.000 minderjarigen gedwongen laat verdwijnen of daar een poging toe doet. Chris Klomp ontkent meer terwijl feiten zijn chronische bullshit bewijzen.

Chris Klomp is rechtbankverslaggever die rechtszaken te minst genomen gekleurd meedeelt aan het publiek. Chris Klomp kan zijn eigen mening moeilijk voor zich houden terwijl hij gretig lurkend aan zijn kankerstok de nicotine in zijn bloedbaan zuigt. Chris Klomp beweert ook dat Wim Dankbaar “complotdenker” is. Voorts vertelt Chris Klomp zijn volgers dat de strafzaak in verband met de moord op Marianne Vaatstra een uitgemaakte zaak is. Chris Klomp is geen journalist. Van de gebeurtenissen kiest hij de feiten die bij zijn verhaal passen en anders luidende informatie wordt door hem genegeerd alsof het niet belangrijk is dat Chris Klomp de waarheid uit zijn duim zuigt.

Het publiek een schijnwerkelijkheid voorhouden is kennelijk de ‘core business’ van de journalistiek. De Nederlandse perskaartjournalisten verkrijgen hun perskaart van hun Nederlandse Vereniging van Journalisten op voorwaarde dat zij een bepaald minimumbedrag verdienen aan hun journalistiek. De waarheid vertellen maakt niet populair blijkt uit de antisemitische geïnspireerde haatcampagne van perskaartjournalist en CIDI-jongeren voorzitter Van Koningsveld tegen hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl. Dat de Nederlandse Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door vrienden van Geert Wilders en GeenStijl om bovenstaande te ontkennen is ook zo’n saillant feit in de werkelijkheid die aan de neus van rechtbankverslaggever Chris Klomp voorbij gaat ondanks dat de dreigementen in het openbaar zijn geuit. 

De Nederlandse journalistiek heeft geen belang bij de waarheid omdat de Nederlandse journalistiek in ieder geval sinds 1922 betrokken is bij de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders en de vrienden van GeenStijl om zonder enig Joods mandaat te Palestina het wereld-getto voor de Joden te stichten en ondemocratisch een lid van het “Syndikat Rothschildsches” te Jeruzalem te kronen tot Vorst (“the Doge”) van alle Joden alsof Ezechiël 44:2-3 écht is vervuld. De Nederlandse kinderbescherming rooft, misbruikt én mishandelt dagelijks duizenden zo niet tienduizenden minderjarigen voor geld. Het kan de Nederlandse persparasieten helemaal niks schelen dat oud secretaris-generaal Joris Demmink van Justitie namens de VVD hieraan leiding heeft gegeven en dat Joris Demmink én de VVD óók betrokken zijn bij terrorisme en genocide in Irak. Volgens het onderzoek van Wim Dankbaar heeft Joris Demmink tevens iets te maken met de moord op Marianne Vaatstra.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus