U bent hier: Home / Chris Klomp = Gewillige Beul

Chris Klomp = Gewillige Beul

by J.L. de Kreek — last modified 20-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is één van de Gewillige Beulen die de terroristische misdrijven van de westerse politiek en media ondersteunt. Door bedrog van corrupte journalisten, verslaggevers en academici weten de meeste mensen niet dat een prominente journalist uit 1897 de architect is van de Holocaust. Hij heeft zijn plannen genoteerd in zijn dagboeken die lezen als de agenda voor onder andere de recente terroristische aanslagen in Parijs.

De aanslagen in Parijs, de aanslag op de MH17, de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 komen meest waarschijnlijk uit de koker van de volgers van de helden van Wilders. De Telegraaf en GeenStijl nemen deel aan deze groep die zich tevens bedient van desinformerende journalisten als Chris Klomp. Journalisten, verslaggevers en mediaorganisaties zijn medeplegers aan de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001.

In het Nederlands systeem van de wet is daderschap 'after the facts' onbekend. In het Amerikaans Strafrecht is medeplegen of medeplichtigheid ná de feiten een bekende vorm. De Nederlandse journalistiek en media neemt deel aan de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Door de eenvoudige academische feiten in verband met die aanslagen onder de pet te houden. Niet is te begrijpen dat Jan Roos niet dagelijks schuimbekkend aan tafel zit bij Pauw keer op keer bewijzend dat de torens niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. 

Jan Roos heeft ook de exacte vakken moeten volgen op school. In ieder geval heeft hij HBO journalistiek gedaan. Kennelijk heeft hij daar geleerd naar behoefte vrije meningsuiting te misbruiken en democratie te trollen. De opleiders van de Nederlandse journalisten aan de scholen voor de Journalistiek moeten aan de schandpaal. Nu. Vandaag. Onmiddellijk. Uitgeleverd aan de Islamitische Staat. Het is een rotzooi in het Midden Oosten omdat journalisten van welhaast álle media onder de pet te houden dat volgers van de helden van Wilders de Derde Wereldoorlog en volgende Holocaust voorbereiden.

Omdat journalisten kennelijk naar voorbeeld van de held van Wilders vrijheden hebben leren misbruiken weten meeste mensen niet dat de prominente journalist Theodore Herzl bewust van de negatieve impact van zijn plannen voor de Joden in zijn dagboeken het fundament voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust legt. Deze dagboeken staan op internet op academische sites. De teksten komen overeen met fysieke exemplaren van deze dagboeken in het Engels. Tot medio jaren zestig vorige eeuw zijn deze dagboeken alleen in het Duits uitgegeven. Vooral bekend onder journalisten en volgers van de helden van Wilders.

Geschreven van 1897 tot 1904 toen Herzl stierf. Uitgegeven in het Duits in 1922 en in ontvangst genomen in het Concertgebouw te Amsterdam door de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf die met geen woord rappen over de virulent antisemitische en ophitsende inhoud en volop meewerken aan de uitvoering van de oorlogsplannen van Israël sinds de oprichting. Israël als organisatie is in ieder geval sinds 1897 in oorlog met iedereen die Israël geen gelijk geeft. Israël is opgericht te Basel augustus 1897 als vereniging Erez Israël (Vereines - Erez Israel) met het oogmerk de Endlösung te laten uitvoeren door de antisemieten. In de authentieke protocollen van de oprichtingsvergadering bepalen de leden dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn en ontbinden zij eenzijdig de mensenrechten voor hen.

Feiten van belang mede gezien de herhaling van zetten bij de Telegraaf met een oorlogsverleden zo bruin dat het nog sporen nalaat. De eerste gewapende Bruinhemden in Duitsland zijn in het leven geroepen door de helden van Wilders. De locatie voor kamp Auschwitz is in 1933 geselecteerd door de club van de volgers van de helden van Wilders. Het plan voor het kamp komt van de held van Wilders die daarop in 1895 in 'Der Judenstaat' reeds preludeert. Anne Frank is vermoord door de helden van Wilders. Vandaag legt Wilders de basis voor deportatie van Semieten. Weer zijn journalisten de beulen die gewillig bijdragen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus