U bent hier: Home / Christelijke waarden Wilders

Christelijke waarden Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 25-09-2015 06:00
Opgeslagen onder:

GeenStijl wat graag het moreel kompas der Natie is citeert weer eens Führer Geert Wilders over het opkomen voor het eigen volk als Christelijke waarde. Wilders heeft het graag over de Christelijke moraal als maatstaf. Daarom dat er werk gemaakt wordt van de strafvervolging van Wilders in verband met zijn schuld aan de verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van twee Nederlandse militairen. Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Op GeenStijl zijn ze deze helden glad vergeten.

Anderen denken regelmatig aan de zoon van de Commandant der Strijdkrachten en misschien wel de beste militair van de NATO die gewoon nog geleefd hadden als Wilders FITNA niet gepubliceerd had. Wilders heeft niet alleen schuld aan de dood van deze kerels. Wilders neemt ook politiek ambtelijk deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Een feit wat makkelijk te zien is voor de journalisten van GeenStijl. De meest besproken journalist van GeenStijl heet Jan Roos en heeft een diploma van de School voor de Journalistiek, dus hij kan het weten.

Het behoort tot de Christelijke normen en waarden om varkens als Geert Wilders uit te schijten alsof het diarree is. De Christelijke normen en waarden dicteren dat GeenStijl gesloopt worden. Juridisch uiteraard anders is het niet te rijmen met de Christelijke moraal. De Christelijke normen en waarden hebben maling aan oplichters als Wilders en GeenStijl die niks anders doen dan het eigen volk benadelen. Was Wilders serieus geweest met zijn Christelijke praatjes dan had hij zijn bek gehouden in plaats dat hij Nederland tot voorkeursdoelwit van de gewapende Jihad maakt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus