U bent hier: Home / Christenen massamoorden Islamieten

Christenen massamoorden Islamieten

by J.L. de Kreek — last modified 19-07-2015 07:50

Wanneer de Islamitische Staat drie christenen ontvoert in Libië staat dat meteen pontificaal op de sites van de Mainstream Media. Wanneer Islamieten in eigen land worden uitgemoord omdat de legers der Christelijke Kruisvaarders oorlogen zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat voeren zwijgen de handlangers in de Nederlandse journalistiek.

Op grote schaal worden Moslims in eigen land uitgemoord doordat Christenen in de Westerse politiek jaar na jaar Moslimlanden excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium. Ook claimen Christenen dat door Moslimlanden gesteunde Islamitische terroristen de aanslagen gepleegd hebben in de VS 11 september 2001 terwijl daarvan niks blijken kan. De aanslagen in de VS zijn gepleegd door Christenen. 

Dit is te zien aan het feit dat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers niet kunnen hebben laten instorten. Uitgebreide voorbereidingshandelingen op de huid van de stalen kern van de gebouwen zijn nodig geweest om de drie torens van de Twin Towers met welhaast vrije val snelheid in het eigen fundament te laten vergaan. Dat kan nooit gerealiseerd zijn door Bin Laden. Alleen Christenen hebben toegang gehad tot de kern van de gebouwen om secundaire explosieven te plaatsen.

Christenin de Westerse politiek zijn bezig aan hun zoveelste ongerechtvaardigde kruistocht. Met moderne middelen. Tegen de Islam. Zij worden daarbij volop ondersteund door Zionisten. Zoals dat ook ging met de Tweede Wereldoorlog. Toen de Christenen en de Zionisten de Joden uitmoordde in Europa. Meeste mensen weten niet dat Hitler een echte kruisridder was en de SS een kruisvaardersleger. Ook weten de meeste mensen niet dat Hitler door Zionisten is betaald, juist om de Exodus van de bulk van Joden uit Europa te realiseren.

Meeste mensen weten ook niet dat de door de Zionisten innig samenwerkend met de Christenen gerealiseerde Exodus van de Joden samenvalt met ouderwetse Katholieke Eind Tijd profetieën. Ook weten de meeste mensen niet dat deze profetieën niet ophouden bij de Exodus van de Joden. Deze profetieën voorspellen grote maatschappelijke chaos in de periode tussen 2012 en ongeveer 2017-2020. Om hegemonie te vestigen van Christenen op aarde.

Twee prominente vertegenwoordigers in Nederland van dit Christenterrorisme gesteund door Zion, naast Balkenende en Rouvoet natuurlijk, zijn Geert Wilders en de inmiddels overleden arabist Hans Jansen. Dat dit feiten zijn zal Geert Wilders ijs en weder dienende binnen afzienbare tijd ook voelen. De strafvervolging van Wilders en Jansen wordt gezocht omdat zij diep zieke honden zijn die hun macht misbruiken om Christenterrorisme te ondersteunen.

Share |
comments powered by Disqus