U bent hier: Home / Christenhaat wordt vanzelfsprekend

Christenhaat wordt vanzelfsprekend

by J.L. de Kreek — last modified 27-04-2013 11:50
Opgeslagen onder:

De jonge vrouw schijnt eerst door twintig man verkracht te zijn en daarna vermoord, vastgebonden op een bed met het kruis letterlijk door de strot geduwd. Christenhaat wordt vanzelfsprekend in Islamitische landen. Ook binnenlands neemt de weerstand tegen het Christendom toe. De Christelijke kruisvaart nu die met moderne middelen tegen de Islam gevoerd wordt vraagt om wraak op alles wat Christelijk is. Het is niet alleen het liegen van de Christen over de veronderstelde kruisigingsdood van profeet Jezus. De Christen liegt zich ook anderszins een slag in de rondte.

De noodzaak van oorlog in Irak en Afghanistan en andere Islamitische landen is bijvoorbeeld door Christenen gelogen. Christen Jan Peter Balkenende, Maxime Verhagen en André Rouvoet zijn daar prominente vertegenwoordigers van. En het Christelijke Amerika. Christen liegen bijvoorbeeld ook dat Moslims de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 gepleegd hebben.

Wie een beetje wetenschappelijk onderzoek doet weet dat standaard vliegtuigen niet in staat zijn de Twin Towers in het eigen fundament te doen laten instorten. Zelfs meerdere vliegtuigen tegelijk zijn daartoe niet in staat, simpel omdat voor een dergelijke desintegratie van de Twin Towers het vermogen van twee kleine atoombommen nodig is.

Waar Christenen ook hartgrondig over liegen is de Bijbel. Het laatste boek van de Bijbel, Openbaring, predikt bijvoorbeeld dat wanneer Christenen aan politiek deelnemen de wereld ten onder gaat. De Christen denkt dat wanneer de wereld genoeg ellende wordt toegebracht de Messias verschijnt en iedereen verlost is van de ongelovigen en Joden en Islamieten. Christenen in de politiek zijn huichelaars. Het zijn in de meest letterlijke zin terroristen. Dat is eenvoudig te zien aan de oorlog zonder noodzaak in Irak.

Het motief van dat illegale geweld was 'regime change'. De combinatie van illegaal geweld en 'regime change' is volgens het Nederland Wetboek van Strafrecht hetzelfde als terrorisme. Bovendien is de Nederlandse Christen in de politiek medepleger aan genocide in Irak omdat Irak bij en tijdens de illegale oorlog excessief gebombardeerd is met munitie van verarmd uranium. Niet verwonderlijk dat Christenen in Islamitische landen gehaat worden, ze lokken het zelf uit.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus