U bent hier: Home / Christenterroristen besturen Nederland

Christenterroristen besturen Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 26-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Nederlandse Christenen van kennelijk welhaast alle huizen zijn deelnemers aan een terroristische organisatie. Deze terroristische organisatie bezit het oogmerk politiek maatschappelijk een eind te maken aan wereldlijk bestuur. Christenen liegen bij meerderheid over welhaast het belangrijkste wat Jezus Christus gezegd heeft. Namelijk dat hij niet is gestorven aan het kruis of de martelpaal. Hij bewijst het door te eten. Het staat door de schrijver zelf allemaal netjes genoteerd in alle vertalingen van de Bijbel.

Feitelijk zijn de Christenterroristen geen Christenen want Christenen zijn geen terroristen. Christenen zijn personen die niet aan politiek doen en agressie afzweren. Christenen kennen geen concept voor de gerechtvaardigde oorlog en geloven dat het Vaticaan het Huis van Satan is. De Christenheid zoals dit post heeft gevat in Europa is geen Christendom. Christendom is wat Jehova's Getuigen en Koran Trouwe Islamieten geloven. Feiten die bijvoorbeeld Islamdeskundige Hans Jansen, schrijver op GeenStijl bekend moet zijn geweest want hij was Arabist, prominent Koranbewerker én Katholiek.

Katholieken zijn personen die de Bijbel niet begrijpen of daaruit opzettelijk feiten weglaten om in het belang van Satan de mensheid te misleiden. Katholieken laten willens en wetens relevante woorden van Jezus Christus weg uit het onderwijs omdat met die woorden de 'bullshit' van de Kruisigingsdood bewezen wordt. Net als in de Koran staat in de Bijbel gewoon dat de dood van Jezus Christus zich niet heeft voltrokken. Het Christelijkonderwijs in Nederland is door en door gecorrumpeerd met de perverse behoefte van Satan. Ook het wetenschappelijk onderwijs en de Politiek is besmet met Christenheid. Het wordt ook wel Christelijk Sociaal denken genoemd. Dat is wat Balkenende denkt.

Balkenende is terrorist. Balkenende is Christen. Balkenende is Christenterrorist. Ook Maxime Verhagen is terrorist. Ook Maxime Verhagen is Christen. Ook Maxime Verhagen is Christenterrorist. Hirsch Ballin is tevens terrorist. Hirsch Ballin is tevens Christen. Hirsch Ballin is tevens Christenterrorist. Dat zijn reeds drie Christenterroristen op een rij die voorts prominent leiding geven aan een groep Christenen die zich verenigen onder de naam Christelijk Democratisch Appel. Ook CDA genoemd.

CDA is niet de enige groep Christenen die politiek maatschappelijk deelneemt aan de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van de internationale groep Christenen die groepen Christenen van over de hele wereld verenigt onder de naam 'the Coalition of the Willing'. Heel de wereld viert Kerst 2015. In al de jaren dat het zich afspeelt gaat niemand in op de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Christenheid in Moslimlanden. Dan ook nog liegen dat Moslims de torens van de Twin Towers hebben laten instorten terwijl iedereen met internet allang de feiten heeft gezien die bewijzen dat het 'controled demolition' moet zijn geweest.

Europa is nooit Christelijk geweest. De Europese cultuur waarop de zogenaamde Christenen zo trots zijn is gevormd naar de wil van Satan die al in de tijd van de veronderstelde kruisigingsdood de geest der menschen stevig in zijn greep had. Rome. Het Vaticaan. De Katholieken. Al dat soort Christendom is eerder dom dan Christelijk. Het heeft niks te maken met Christendom. Alleen al de voetstukken reeds waarop al die zogenaamde heiligen geplaatst zijn is de échte Christenen een doorn in het oog. Wat dat betreft heeft de échte Christen meer gemeen met de Taliban dan het CDA.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus