U bent hier: Home / Christus leeft!

Christus leeft!

by J.L. de Kreek — last modified 29-12-2013 15:55
Opgeslagen onder:

De christenen op aarde wordt opportunistisch door de katholieke leiders niet onderwezen dat Christus helemaal niet gedood is bij en tijdens de veronderstelde kruisigingsdood 2013 jaar of om en nabij geleden. Christus is nooit gesneuveld. Het fundament van getuigenissen in de Koran bewijst dit. De christenheid vergist zich in het eind van de profeet. Dat eind is er niet. Christus leeft.

Nooit ouder geworden. Anoniem onder de mensen. Verplaatsen van stad naar stad. Zonder formele identiteit wellicht. Levend van wat hij vindt, krijgt. Soms ergens werkend. Illegaal. Wonen. Illegaal. De kans dat Christus een illegaal is kan bijzonder groot geacht worden. Die hele christenheid is een leugen. Grote en kleine leugens. Feiten worden gepredikt die niet uit de Bijbel blijken kunnen. Dan nog die hoekige kerken en de verafgoding, en de man in jurk die zich er op voorstaat de Paus te zijn.

Alleen Jehova's Getuigen begrijpen de Bijbel goed genoeg om niet als christengekkies te kunnen worden weggezet. De studie naar de vraag of Mohammed de helper is en de Koran samen gelezen moet worden met het oude en nieuwe testament als deel drie van de serie Het Woord van Jehova, is in volle gang. Het leuke aan de Islam is natuurlijk dat het zicht geeft op de leugens van de christenheid. Iemand die zich islamiet noemt en waarachtig meer begrepen heeft van Christus dan bijvoorbeeld Andre Rouvoet of christelijk sociaal denker Balkenende is de eerbare heer Louis Farrakhan. Louis Farrakhan is één van de leiders van de islamitische wereldgemeenschap, en bijzonder interessant voor christenen zoals Jehova's Getuigen

Jehova's Getuigen zijn eigenlijk islamieten. Joden zijn eigenlijk ook islamieten. De Islam is het fundament van de monistische godsdiensten. Eerst was er de mondelinge islamitische overlevering voordat de Joden hun hersenspinsels op schrift stelde. Daarna was de leugen van de Kerk en toen kwam de openbaring aan Mohammed die door Wilders als hersenziek wordt gekleineerd terwijl het een wonder was dat hij de boodschapper was omdat Mohammed niet lezen of schrijven kon. Wilders heeft tot tien leren tellen door de islamieten, de arabieren hebben het cijfer nul uitgevonden.

Jezus Christus was profeet en naar aller waarschijnlijkheid toch Koning van de Joden. Dat hij veroordeeld is door de Sanhedrin en vervolgens ontkomen aan de executie kan in theorie betekenen dat er sprake is van een 'setup' De Romeinen waren zeer bedreigend in die tijd en de Romeinen wilde alles bepalen en de Romeinen duldde niet dat Christus als Koning erkend werd. De Romeinen wilde de Koning van de Joden leveren. Pontius Pilatus die de lokale bestuurder was en verantwoordelijk voor de openbare orde heeft zich onmiskenbaar positief uitgelaten over Christus. Hij zag in Christus de Profeet en ook de functionele leider wiens leiderschap door de Romeinse leiding bedreigd werd.

Het feit dat de kruisingsdood van Christus volgens de Koran een schijnvertoning is verklaart de bijzondere wederopstanding en de verschijning van Christus logisch. Iedereen dacht dat hij dood was. Hij werd toch gezien en dát werd door zijn volgers die hem mogelijk in de vlucht niet hebben willen belemmeren waargenomen als dat Christus toveren kon na zijn dood op weer op te staan en door stenen muren en deuren te lopen alsof het niks is. Holocgaphic CCD en Project Blue Beam bestond toen nog niet. Christus leeft gegarandeerd. Zijn dood is een toneelstukje om de Koning der Joden een vrije aftocht te vergunnen. Hij zou nog gezien zijn in Frankrijk en Azië waar zijn andere graf zou zijn naast de tombe in de heilige kruisvaarderskerk te Jeruzalem.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus