U bent hier: Home / CIDI & MDI slopen ondernemingen

CIDI & MDI slopen ondernemingen

by J.L. de Kreek — last modified 08-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Zoals de Zionisten in Israël huizen slopen met bulldozers, zo slopen zij in Nederland ondernemingen met lasterlijke aanklachten bij het Openbaar Ministerie. Wanneer het Centrum Informatie Documentatie Israël of het Meldpunt Discriminatie Internet of de Joodse Omroep aangifte doet van antisemitisme treedt het Openbaar Ministerie onmiddellijk op. In het geval van de site www.hetzuur.nl werd meteen een netwerk van ondernemingen plat gelegd omdat alle hardware waar hetzuur.nl virtueel op draaide, in beslag is genomen. Inclusief volledige administratie en broncode én digitale dossiers over de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de VVD, het CDA en Harry van Bommel van de SP.

De VVD is de grote gedoger van het CIDI. Homo Hoes is prominent voorzitter van deze criminele bende. Hans van Baalen staat stijf achter Israël. Alle Moffen staan stijf achter Israël. Israël is Mofrica. Opgericht door Hitler die betaald is door de Zionisten. Dat Auschwitz symbiotisch gebouwd is door een consortium  van Zionisten en SS wordt zo weinig verteld door Esther Voet. Het mooie aan Internet is dat daarop hele bibliotheken staan en dat honderden zo niet duizenden onderzoekers bevindingen en bronnen online hebben geplaatst zodat anderen daarop studeren kunnen. Google Books bevat meer data dan de gemiddelde Universiteits Bibliotheek en op talloze sites staan talrijke authentieke documenten gedigitaliseerd die bewijzen dat de helden van Geert Wilders de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn.

Esther Voet heeft het er niet over dat anno 2014 Joden wéér ondergedoken zitten voor de Zionisten. Joden klagen al meer dan 117 jaar over de Zionisten. Dat zij de Joodse identiteit stelen en ermee frauderen. De grote verkrachting van het Jodendom komt van de Zionisten. Esther Voet weet waarover het gaat want zij is directeur van de organisatie die wil dat de eigenaar van hetzuur.nl vervolgd wordt voor antisemitisme en/of Jodenhaat. Die eigenaar laat zich door Esther Voet niet vertellen wat de feiten zijn. Deze eigenaar kan zelf lezen en schrijven, en optellen en aftrekken, en delen en vermenigvuldigen. De eigenaar van hetzuur.nl is ook niet van plan zijn onderneming te laten slopen door de Moffen van nu.

Er wordt gescholden er wordt gevloekt. Esther Voet wordt uitgemaakt voor Grote Hoer en haar wordt anderszins “de bek vol gescheten”. De eigenaar van hetzuur.nl heeft iets met de Jodenvervolging van 1940-1945. Iets persoonlijks. Dat is Esther Voet bekend want het verhaal van de Joodse familie van de eigenaar van hetzuur.nl is onder Joden een bekend verhaal. Opgepakt in Amsterdam Oost. Hollandse Schouwburg. Vught. Westerbork. Sobibór. Auschwitz. Niemand is teruggekomen. Wat over bleef moest onderduiken. De officieren van justitie en de rechters en de raadsheren die na aangifte van het CIDI moeten oordelen over de rechtmatigheid van de uitingen op de website hetzuur.nl worden door Ronald Eissens van het MDI bedreigd met 'dire consequences' wanneer de eigenaar gevolgd wordt in zijn waarnemingen. Toevallig staat het verhaal van de Joodse familie van de eigenaar van hetzuur.nl in het Auschwitz Bulletin waarin Ronald Eissens van het MDI de Palestijnen kleineert.

Dit betekent niks anders dan dat Esther Voet haar tasje pakken kan en zich mag opmaken voor een enkeltje Oranjehotel of ander verblijf in beheer van de Dienst Justitiële Inrichtingen. In het Oranjehotel is ook een vrouwenvleugel. Bovendien worden daar zware misdadigers bewaard die Oorlogsmisdaden gepleegd hebben. Hoe lang het allemaal zal duren voordat Esther Voet lik op stuk krijgt is niet te zeggen. De hoop is zeer spoedig want de eigenaar van hetzuur.nl is die Esther Voet schijt en schijt zat. Zo zat zelfs dat hij de hele wereld op de kop zal zetten om Esther Voet de gerechte straf te laten genieten voor voor haar Moffenstreken. Esther Voet aan de schandpaal nagelen is ook Israël aan de schandpaal nagelen. Vroeger werd Palestina door de Romeinen veroverd. Nu doet het Romeinse Rijk dat weer ten titel van Joodse verlossing. Feitelijk wordt verlossing van de Joden bedoeld.

De Zionisten zijn niet de personen die de Joden de verlossing leveren door ze terug te leiden naar het veronderstelde beloofde land. Zionisten zijn de personen die de wereld verlossen van de Joden. De bekende Amerikaanse republikein Mitt Romney bijvoorbeeld is een Zionist in hart en nieren. Vraag het hem. Hij zal zeggen dat hij Israël door dik en dun steunt. Mitt Romney gelooft dat Jezus zal terugkeren 'te midden van een oorlog waarin alle joden zullen sterven'. Nu wil het toeval dat de vernietiging van alle Joden ouderwets profetisch geagendeerd is door de Katholieken, ongeveer zeventig+ jaar na de Exodus. Niet voor niks dat de huidige tijd de Eind Tijd wordt genoemd. De grote ellende is nog niet voorbij. Het komende decennium moet het escaleren tot een finale climax. De goed verstaander begrijpt direct waarom het Christelijke Westen zo veel oorlog maakt in het Midden Oosten. De uittocht van de Joden uit Europa voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog is een vervulde voorspelling op weg naar de finale slag bij Megiddo wat de oorlog is waar Romney het over heeft.

Zionisme is ook wijdverbreid onder Katholieken. Katholieken zijn altijd de grote voorstanders geweest van het Diaspora Revisionisme wat een moeilijk woord is voor antisemitisme. Na de Franse Revolutie toen de macht van de kerk door mensenrechten, democratie en scheiding van kerk en staat verdampte namen de Zionisten het Diaspora Revisionistische Stokje over van de Papen. Zij beloofde de puissant rijke bankiersfamilie Rothschild die ook Hitler betaalde en Auschwitz liet bouwen dat het gekroond zou worden als Koninklijke familie van het Nieuwe Israël wanneer het bijdraagt aan de door de Zionisten reeds in 1896  bedachte 'Endlösung der Judenfrage'. Niet een oplossing, née dé oplossing. De held van Wilders die deze oplossing toen bedacht heeft klopt zichzelf in zijn dagboeken veelvuldig op borst en schouders voor deze vinding van hem. Alles bij elkaar opgeteld is niet moeilijk te bedenken dat de familie Rothschild zichzelf ziet als de leverancier van de aanstaande verlosser waarover Mitt Romney droomt. De familie betaalt ook alle oorlogen zoals de held van Wilders in zijn dagboeken schrijft. Bizar dat Esther Voet niks van de daken schreeuwt over de nakende volgende Holocaust op de Joden, en het leven zuur maakt van zij die niet zwijgend toestemmen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus