U bent hier: Home / Cohen = kut

Cohen = kut

by J.L. de Kreek — last modified 28-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Zonder direct persoonlijk te worden leidt het voortschrijdend inzicht tot de redelijke conclusie dat niemand echt wat is opgeschoten met Job Cohen. Als burgemeester van Amsterdam was de man best te verteren. Als politicus in de kamer is hij de voortbouwende terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven van de groep van Wilders behulpzaam geweest. Op Geen Stijl is Geert Wilders boos omdat het huis van een PVV-er genaamd Cohen beklad is met het woord “fascist” of woorden van gelijke strekking.

Nu wil het toeval dat de familienaam Cohen in het algemeen geassocieerd moet worden met slavernij en internationale misdrijven. De Cohens hebben een rijke cultuur van zware misdrijven tegen de mensheid. Job Cohen heeft zich niet ontrokken aan die familie traditie door deel te nemen aan de politiek wetende dat hij daarmee de zware politieke misdrijven sinds Balkende pseudo-legaliseert.

Het is de zweem van rechtmatigheid die Job Cohen geeft aan de politiek van de PvdA sinds Balkenende los ging met Verhagen en Jaap de Hoop Scheffer. Extreem zware ambtsmisdrijven hebben deze mannen begaan. Van het kaliber Blitzkrieg met anderhalf miljoen doden, onder de kennelijke noemer van de realisatie van de Eind Tijd fantasieën der Papen. Wat kan het anders zijn? Is Balkenende dermate vervuld van persoonlijk haat tegen de mensheid dat hij met uitgestreken gezicht een oorlog zonder geldige reden politiek mogelijk maakt?

Als Balkenende het dan toch fout had willen doen heeft hij het dubbelfout gedaan door de oorlog in Irak niet militair zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat te ondersteunen. Dan was er misschien op de rem getrapt vanwege de bevelhebber. Hopelijk. In ieder geval is bekend dat er geen wisselwerking was tussen de ambtenaren van het ministerie van defensie en het kabinet toen Balkenende met Verhagen en Scheffer de oorlog zonder geldige reden in Irak politiek mede mogelijk maakte.

Het was eerst Bush die oorlog wilde, of was het eerst Blair. Het duo werd de trojka Bush, Balkenende en Blair die gevolgd zijn door Job Cohen en Lodewijk Asscher terwijl die beter moeten weten. Dat Wouter Bos het ei is wat bij Balkenende op schoot zit terwijl hij hem had moeten laten vervolgen houdt niet in dat Lodewijk Asscher en Job Cohen diezelfde weg kunnen gaan. Nu hebben Asscher en Cohen een gemeenschappelijke deler, of is het noemer, in ieder geval hebben zij iets overeenkomstig en dat is hun nazi-achtergrond. Ja beste mensen, Asscher en Cohen hebben een nazi-achtergrond. Het zijn helemaal geen Joden. 

De grootvader van Asscher nam deel aan de groep van de helden van Wilders en was in Amsterdam verantwoordelijk voor de deportatie van de Joden. Hij werd benoemd tot voorzitter van de Joodsche Raad wat een Zionistische organisatie was net als de groep van Adolf Hitler. Joden hebben ook iets gemeenschappelijks. Omdat Joden tegenwoordig ook normaal gekleed gaan zonder die zwarte uniformen zijn Joden het makkelijkst te herkennen aan afwezigheid van aanwezigheid in de politiek en afkeer van Israël of een enige andere Joodse Staat. Joden geloven dat zij geen recht hebben op een Joodse staat en van Gd in de Diaspora moeten assimileren en emanciperen.

Joden geloven ook niet in wereldlijk bestuur. Joden geloven dat de mensheid geleid wordt door de Heilige Geest. Joden in de politiek is uit den boze en een kenmerk van een persoon die het plan van Satan voor de wereld vervult. Dit is anders in de rechtspraak, de beroepen en bijvoorbeeld bij het zijn van burgemeester. Burgemeester is vooralsnog een niet politieke rol. Wanneer dat een democratisch bepaalde positie is wordt het politiek want dan zijn er verkiezingen en belangen die niet algemeen zijn. Een Moslim als burgemeester zoals in Rotterdam kan dus ook heel goed. Een Moslim in de politiek is een Islamitische vorm van Zionisme of Christenheid en dus niet Islam. Dat Job Cohen niet eerlijk is over de Joden en de Holocaust is vette vervloekingen waard.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus