U bent hier: Home / Column over Theodor Holman

Column over Theodor Holman

by J.L. de Kreek — last modified 12-11-2015 21:50
Opgeslagen onder:

Laat Theodore Holman de tyfus krijgen a.u.b. Ongeneselijk én acuut terminaal. Vrije meningsuiting betekent zoiets als dat alles wat in je opkomt gezegd kan en mag worden. Kak! Op een paar dingen na. Wanneer de Minister van Defensie of arabist Hans Jansen van GeenStijl beledigd wordt. Dat is strafbaar. Of Joden. Verder mag Theodore Holman alles publiceren. Ook mag hij klagen over de aanslag op Charlie Hebdo.

Alleen wie maakt zich druk om een paar cartoonisten die de profeet beledigen op kosten van de familie die Hitler betaalde en Auschwitz in bezit had toen er Joden vergast zijn. Theodore Holman laat dit saillante detail van Charlie Hebdo volledig buiten beschouwing tijdens zijn gesprek op niveau met Jan Roos. Respect voor de moordenaar van Theo van Gogh. Theo van Gogh was een vadsig varken. Te laf om openlijk antisemitisch te zijn. Van Gogh was grappig met zijn suikerzieke Joden en Anna Frank in het Achterhuis met haar dagboek klaar.

Geen woord van afkeuring van Theo van Gogh over de ongerechtvaardigde christelijke Kruistocht van Bush, Balkenende en Blair in Irak. Van Gogh en Ayaan Hirsi Ali -de Hoer- waren twéé handen op één buik. Theodor Holman vindt dit prachtig. Terwijl de politieke partij waarvan Hirsi Ali lid was prominent verantwoordelijk is voor oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden waardoor de vluchtelingen met bosjes tegelijk de Middellandse Zee overzwemmen.

Heeft iemand de tekst gelezen van Theodore Holman waarin hij de lezers geduldig uitlegt dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn en dat elke medewerker van het Parool met VMBO dat uit zichzelf makkelijk kan zien. Inclusief die afstotelijke Matthijs van Nieuwkerk. Vrije meningsuiting is fantastisch. Het laat goed zien dat Theodore Holman eigenlijk een vreselijk naar klootzakje is die vakkundig en diep in zijn bek gespuugd moeten worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus