U bent hier: Home / Complot tegen Geert Wilders

Complot tegen Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 16-12-2014 09:15
Opgeslagen onder:

Geert Wilders imponeert als deelnemer aan de groep die de aanslag op de MH17 gepleegd heeft. Geert Wilders neemt deel aan de groep die de aanslag in de VS 11 september 2001 gepleegd heeft. Geert Wilders neemt deel aan de groep die oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden begaat. Geert Wilders neemt deel aan het verhullen van de sleutelrol van zijn sterren bij de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

De helden van Geert Wilders verraden het ware karakter van de Blonde Geit. Geert Wilders heeft ook schuld aan de verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van twee Nederlandse militairen. Misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten. Het uitbrengen van FITNA bij en tijdens gewapend conflict artikel 100 grondwet conflict in Moslimlanden is een keuze van Wilders waarmee hij misbruik makend van vrije meningsuiting maatschappij ontwrichtende schade levert en de fundamentele rechten van Nederlandse en NATO militairen schendt.

De werkomstandigheden zijn al niet optimaal in missie-gebied. Niet valt in te zien dat de leden van de Nederlandse krijgsmacht ook het risico lopen moeten van de negativiteit van Wilders. Het verhogen van de terreurdreiging valt samen met de Islam-uitingen van Wilders terwijl hij bevoegd gewaarschuwd is over het risico wat hij daarmee voor een ieder veroorzaakt. Geert Wilders wilde op de hoogte gehouden worden van de schade die hij aanricht aan de veiligheid van de Staat, kennelijk om iedereen ter meerdere eer en glorie van zijn querulantenwaan te slachtofferen.]

Tot het hoofd van Wilders wil niet doordringen dat het wijdverbreid en stelselmatig uiten van zijn negatieve mening over de vijand rechtstreeks de vijand aanzet tot geweld tegen de leden van de Nederlandse krijgsmacht en bondgenoten in missie landen. De mannen en vrouwen zijn op militaire artikel 100 grondwet missie, het is een gewapend conflict, niet een oorlog, voor een ander volk, om mensen te beschermen tegen extremisten, en wat doet Wilders? Hij gooit olie op het vuur. Dat Wilders de vijand niet respecteert houdt niet in dat anderen niet van respect van de vijand afhankelijk zijn. Freek Vonk heeft bij DWDD University laten zien dat wie giftige beesten niet met rust laat het risico loopt vergiftigd te worden.

Keer op keer gooit Wilders olie op het vuur terwijl hij ruim van te voren van alle bevoegde kanten de informatie heeft gekregen waaruit hij begrijpen kan dat hij zijn negativiteit voor zich moet houden om zijn bewaking niet in gevaar te brengen. Iedereen die aan Wilders gerelateerd worden kan is lid van de groep van Wilders waaronder dus ook arabist Hans Jansen en GeenStijl. Wilders slopen is GeenStijl slopen en vise versa. De zware terrorisme gerelateerde misdrijven in de Nederlandse politiek vallen samen met de opkomst van GeenStijl en ook Matthijs van Nieuwkerk. Personen die het podium weten te bemachtigen en zelfs op kosten van de staat in de rol van journalist het publiek in de rol van opzettelijk desinformeren of onvolledig informeren over hetgeen iedereen bepaaldelijk aangaat.

Voor de besluitvorming in de politiek en vooral ook het buitenland en defensiebeleid is het essentieel ermee bekend te zijn dat de Twin Towers absoluut niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Wilders die Moslims de schuld geeft van 9/11 aan het begin van zijn film FITNA heeft daarmee absoluut geen gelijk. Hij begint zijn klachten over islamieten met lasterlijke en vergaande beschuldigingen die geen enkele grondslag hebben in de feiten. Wilders kan de feiten kennen want hij heeft internet en bovendien mocht hij niet politiek ambtelijk akkoord zijn met de oorlog zonder geldige reden in Irak. Wilders gedoogt die blatante oorlogsmisdaad omdat hij zijn arabierenhaat tot in de uithoeken van het Arabische continent uitleven wil.

Met een beetje goede wil wordt Wilders persoonlijk in 2015 in voorarrest genomen op basis van de verdenking zich willen en wetens schuldig te maken aan misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en genocide of althans het opruien daartoe. Duurt de aanhouding van Wilders langer dan dreigen de existentiële problemen voor Nederland de pan uit te lopen omdat dan alleen ISIS nog wraak nemen kan op de Beul van Venlo. Tegen die tijd moet Nederland ontruimd worden omdat minister-president Geert Wilders Nederland verzekert van oorlog. Hopelijk komt het niet zo ver en is Wilders eerder aangehouden door de Politie en Justitie dan dat ISIS hem op het plein onthooft en vierendeelt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus