U bent hier: Home / Complot tegen Trouw

Complot tegen Trouw

by J.L. de Kreek — last modified 20-02-2013 11:45
Opgeslagen onder:

Trouw: de krant die gelooft in sprookjes. Het is opvallend dat collega journalisten van onderzoeksjournalist Micha Kat, deze persoon in de hoek van de “complotdenkers” drukken. Waar slaat dat op? Welk doel dient dat? Waarom denkt Trouw niet aan een complot, tegen de mensheid, uitgevoerd door soortgelijke (rechts)personen als die de Jodenvervolging van 1940-1945 verzorgd hebben? Waarom bekritiseert Trouw niet de oorlog zonder geldige reden in Irak, dag in dag uit op de voorpagina? Waarom heeft Trouw het nooit over de westerse genocide in Irak? Waarom zijn zij die bewijzen dat 9/11 een 'inside job' is “alluhoedjes” en “complotdenkers” en onderzoeken mainstream journalisten helemaal niks. De oud hoofd redacteur van de Volkskrant Pieter Broertjes heeft niet eens onderzocht of 9/11 een 'inside job' kan zijn terwijl Bob Woodward in 'Bush at War' concrete aanwijzingen levert dat de Amerikanen in Afghanistan het oogmerk bezitten dood en verderf te zaaien in alle uithoeken.

Micha Kat heeft gelijk. Er zijn complotten. Tegen minderjarigen, tegen de Staat, tegen de mensheid. Vergaande complotten waarbij het oogmerk is dat bepaalde personen wereldmacht bezitten en democratie is afgeschaft. De complotten zijn ook direct gericht tegen de veiligheid van de Vorst en zijn Koningin. Schuldig aan de complotten zijn gezagdragende en politiek ambtenaren en mollen in de mainstream media. Prominente personen in de media en journalistiek die de rol misbruiken om geen kritische vragen te stellen en geen onderzoek te doen. De oorlog in Irak is zonder geldige reden. Dat is een oorlogsmisdaad eerste klas. En zelfs oorlogscorrespondent Arnold Karskens heeft het daar nooit over. Hij stalkt alleen oorlogsmisdadigers van meer dan zeventig jaar geleden en laat de oorlogsmisdadigers van nu toetreden tot de commissie van aanbeveling van zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Geen van de collega journalisten heeft er een kritische letter aan besteedt.

De oorlog zonder geldige reden in Irak verdient diepgaand journalistiek onderzoek. Het is het verhaal van de dag want dat illegale geweld ligt aan de basis van de economische crisis. Schuld en boete zijn veel besproken onderwerpen in de literatuur. Niet voor te stellen dat de journalisten van Trouw zich onbewust zijn van de bijpassende journalistieke normen en waarden. Het enige wat Micha Kat toegerekend worden kan is dat hij het zichzelf onnodig moeilijk maakt. Zijn psychosomatische toga stress bestaat niet alleen bij hem. De officieren van justitie en de rechters van de rechtbank zijn behept met de stress van de 'shock and awe' en het slopen van de rechtsstaat door Geert Wilders & co. Micha Kat houdt daar als professioneel onderzoeksjournalist geen of althans onvoldoende rekening mee. Wat Trouw verweten worden kan is journalistiek van een niveau wat lang geleden is afgestraft bij en tijdens de beruchte perszuivering.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Bewijs: 911 = complot
Dat dit geweld van deze coalitie imponeert als een ordinaire kruistocht met moderne middelen versterkt het terroristische karakter ervan. Voorts wijzen deskundige rapportages van architecten, bouwkundige, chemici en natuurwetenschappers uit dat de Twin Towers bij en tijdens de aanslagen in New York 11 september 2001 niet zijn ingestort ten gevolge van het incident met de vliegtuigen omdat het tot stof desintegreren van Twin Towers inclusief de stalen kern substantieel meer energie kost dan de (als ordinair voorgestelde) vliegtuigen met hun hoge snelheid en lading kerosine bezaten. Actie is een tegenovergestelde reactie leert de Derde Wet Van Newton, voorts geldt de Wet Van Behoud Van Energie.
Bewijs: 911 = complot
Normale vliegtuigen vliegen te pletter tegen Twin Towers. Aangezien het tot stof vergaan van de Twin Towers meer energie vergt dan de twee ordinaire lijnvliegtuigen bezitten kunnen is er een extra factor geweest die de uiteindelijke desintegratie van de Twin Towers verzorgd heeft. Dit houdt in alle redelijkheid in dat de hier bedoelde misdaden van ‘the Coalition of the Willing’ inclusief Nederlandse politici omvangrijk zijn. De kring van deelnemers aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 is (veel) breder. Deelnemers horen ook in eigen (Amerikaanse) kring gezocht te worden. De daders houden er de wereld mee in gijzeling. Ook is er herhalingsgevaar te duchten. Nederlandse bewindslieden en parlementariërs sinds het eerste kabinet Balkenende benoemd en beëdigd is vervullen daarin strafwaardige rollen. Lees LJN:AU9736, BO0198 & BU8471