U bent hier: Home / Complot tegen Wim Dankbaar

Complot tegen Wim Dankbaar

by J.L. de Kreek — last modified 15-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Wim Dankbaar is verblind door het onrecht wat hem wordt aangedaan. Wim Dankbaar ziet of begrijpt niet hoe hij de feiten moet presenteren om überhaupt serieus genomen te kunnen worden door ambtenaren. Wim Dankbaar braakt voortgaand keer op keer de feiten uit die hij weet allemaal en vergeet te selecteren. Zo maakt hij geen onderscheid tussen relevante en niet relevante feiten. Wim Dankbaar maakt zich steeds druk om Ali H. De Ali H. in Turkije zou niet de Ali H. zijn die getuigen als Ali H. zouden herkennen.

Wim Dankbaar ziet en begrijpt niet dat dit helemaal niet uitmaakt. Het doet er niet toe of de Ali H. in Turkije ook de Ali H. is die getuigen gezien zouden hebben in Kollum. Het OM beweert dat de vingerafdrukken overeenkomen en sluit zijn betrokkenheid bij de moord uit op basis van het DNA van de verkrachter. Het blijkt gewoon in het Onderzoek Ali H. op de site van het OM en geen journalist die de feiten naar voren haalt. Allemaal pissen ze Wim Dankbaar af. Er is best kritiek te hebben op Wim Dankbaar. Hij kiest keer op keer de verkeerde vorm en maakt keer een keer een punt van feiten die niet of beperkt relevant zijn. 

De fiets waarop Marianne gefietst zou hebben is belangrijk. Op die fiets zouden geen DNA-sporen zitten. Deze fiets heeft de hele tijd gewoon op de binnenplaats van een bureau gestaan ergens. Niemand zou weten van wie die fiets is. Dat zijn allemaal feiten die zijn waargenomen door mensen die er het beroep van maken feiten waar te nemen. Wim Dankbaar heeft het er nooit over. Wim Dankbaar loopt zichzelf vast op zijn eigen gelijk. Wim Dankbaar heeft gelijk alleen hij zal het nooit krijgen want Wim Dankbaar is een amateur eerste klas. Een speurneus van niks. Zijn boek is niet te lezen. Zijn site is tenenkrommend. Keer op keer weer berichten aan de familie Vaatsra. 

Bauke Vaatsra zou zijn vrouw onder druk zetten om Wim Dankbaar af te vallen en zo vijf ton van Wim Dankbaar te incasseren. Wat daarvan ook is. Wim Dankbaar heeft het voor bewijs van zijn gelijk niet nodig daarvan keer op keer een punt te maken. Wim Dankbaar verliest. Zal eeuwig ongelijk krijgen en niemand zal weten dat Marianne Vaatsra waarschijnlijk door een groep is verkracht en vermoord waarvan alleen Jasper S. is opgepakt en vervolgd. Journalisten die ter zitting aanwezig geweest zijn kunnen weten dat het de rechters is opgevallen dat er geen technisch bewijs is van een worsteling en dat Marianne Vaatsra van zich afbijt en niet op haar mondje is gevallen. 

Hoe het precies gegaan is valt nog niet te zeggen want niet alles is bekend. Zo is niet bekend wat Faek M. zal zeggen als ooggetuige onder ede. Wim Dankbaar wordt gedagvaard om te zwijgen en doet dat niet terwijl hij de zaak zo goed als heeft gewonnen wanneer hij gewoon even een tijdje zijn kakken inhoudt tot de lucht is geklaard. Wim Dankbaar kan zijn strafzaak niet verliezen. Er is allang spijkerhard bewijs dat Wim Dankbaar op de beruchte verklaring van Faek M. mocht vertrouwen. Iedereen kan erop vertrouwen dat die verklaring waarheid is dus ook Chris Klomp. De parasieten in de media willen daaraan niet en nemen voorts niet de moeite de talrijke vonnissen die Wim Dankbaar gespaard door te spitten. 

Marianne Vaatsra is niet verkracht en vermoord in het veld. Zo lijken de feiten te zijn. Het DNA van Jasper S. is niet het enige DNA wat is gevonden, voorts is er DNA wat niet is onderzocht. Peter R. de Vries lijkt als onderzoeksjournalist betrokken bij een één tweetje tussen hém en justitie om Jasper S. als zondebok voor de verkrachting en moord te laten opdraaien. Iedereen was het er over eens dat de moord leek op een rituele slachting en dat de dader een bloeddorstig lust moordenaar op herhaling moest zijn. Jasper S. is dit allemaal niet. Voorts is niet te visualiseren hoe de feiten en omstandigheden die volgens het OM tot de verkrachting en moord hebben geleid hebben plaatsgevonden. 

Wanneer de puzzelstukjes die Wim Dankbaar presenteert in elkaar zijn gezet komt er een heel ander beeld uit dan Peter R. de Vries iedereen wil doen geloven.  Het vonnis van de veroordeling van Jasper S voor verkrachting en moord lijkt een serieuze misslag van de Rechtspraak die overigens niet anders kon op grond van het DNA en de bekentenis. Ook het optreden van Jan Vlug blijft vragen oproepen. Waarom niet beroepshalve twijfel zaaien over de bekentenis? Waarom niet zeggen: “verdachte zegt dan wel dat hij het gedaan heeft alleen ik geloof hem niet”. 

Het DNA bewijs kan technisch gezien zelfs zijn gefabriceerd. Jan Vlug heeft dezelfde exercities met Jasper S. doorlopen als het OM, de psychiaters en psychologen. Het verwantschapsonderzoek lijkt bedacht omdat Wim Dankbaar te dicht bij de waarheid kwam. Marianne Vaatstra is verkracht en vermoord in een caravan op het terrein van het AZC. Zodra dit vermoeden instond zijn alle toeters en bellen afgegaan om de reputatie van het AZC te redden en de ware toedracht onder de pet te houden. Men heeft Jasper S. nooit willen vinden tot Wim Dankbaar te dicht bij kwam.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus