U bent hier: Home / Conclusie ramp MH17

Conclusie ramp MH17

by J.L. de Kreek — last modified 07-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Op basis van alle op internet beschikbare informatie in verband met de ramp van de MH17 komt de eerlijke onderzoeker van de Onderzoeksraad voor Veiligheid misschien wel tot de conclusie dat de cockpit beschoten is door één of meerdere straaljagers kennelijk om de piloten onmiddellijk uit te schakelen, gevolgd door een raket van BUK 312 om het werk af te maken. De aanslag op de MH17 lijkt een moedwillige provocatie te zijn van NATO en bondgenoten door een collectief van fascisten en Neo-nazi's in Oekraïne.

De mogelijke financier en/of bestuurlijk verantwoordelijke bezit drie nationaliteiten, waaronder de Israëlische nationaliteit en een zak met geld waardoor alles kan. Opzet is oorlog met Rusland uit te lokken wat escaleert tot de Derde Wereldoorlog. Met wéér in de hoofdrol de familie Rothschild, Bush, Koninklijke Shell en de Katholieken en Zionisten in het algemeen. Altijd bij aanslagen moet in eerste instantie aan de Zionisten gedacht worden omdat hun terroristische organisatie nog altijd gedoogd wordt. Als er een Israël connectie is, eerst die uit rechercheren tot er zekerheid is dat Israëlisch niet betrokken zijn. De bestuurlijke lichamen van Israël in oprichting hebben het bombardement op Rotterdam betaald dus Israël is altijd schuldig aan alles.

 

De conclusie van de aanslag op vlucht MH!7 leidt misschien ook tot Geert Wilders. Omdat Geert Wilders ondersteuning levert aan de terroristische organisatie der Zionisten, die misschien ook schuld heeft aan de aanslag op de MH17. Bovendien is Geert Wilders tegen de Islam en ziet hij de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog als zijn helden. Dus Wilders heeft in vereniging met Israël sowieso schuld aan alles. Als de Zionisten schuldig zijn is Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël ook schuldig. Esther Voet liegt toch als de beste de Holocaust dus zij heeft in vereniging met Israël en Wilders sowieso schuld aan alles.

 

Omdat de Zionisten de grote partijen zijn die het hardst een bijzonder laffe oorlog voeren tegen de mensheid de wereldgemeenschap keer op keer in de rug stekend is het logisch als eerste aan de Zionisten te denken wanneer een ramp als MH17 of 911 zich voordoet. Ramp MH17 is onderdeel van een Hollywood scenario wat real time is uitgevoerd en live opgenomen. De bedenkers van de Holocaust, 911 en MH17 zijn typisch Amerikaanse cineasten. Hun Dooms Day films weerspiegelen het werk wat zij achter de schermen in het echt realiseren als geschiedenis voor de mensheid. Ramp MH17 is onderdeel van het Zionistisch Complot tegen de wereldgemeenschap om de familie Rothschild de Koninklijke familie te laten zijn van de wereld, met Jeruzalem als zaligmakend centrum van de macht en het Vaticaan met een dikke vinger in de pap.

 

MH17 is onderdeel van de bijpassende Eind Tijd fantasieën van Papen en Zionisten die in ieder geval sinds 1897 officieel en nota bene ritueel vervuld worden middels politiek maatschappelijke middelen. De Exodus van de Joden uit Europa is daarvan een prominent onderdeel. Bewust opgang gebracht door Zionisten die ook nauwe contacten hadden met het Vaticaan en de antisemieten als de beste vrienden zagen. De grote Zionistische leider schrijft zelf dat de antisemieten door de Zionisten geaccrediteerd worden voor de controle van de massa. Het zijn de eigen woorden van de Zionistische leiders die in ieder geval sinds 1897 de wereld vergasten op militante Joden die hoe dan ook Palestina in bezit willen en daartoe bereid zijn zes miljoen van de eigen broeders en zuster te offeren in de kabbalistische schoorstenen van Auschwitz, Sobibór, Treblinka, noem het op.

 

Het is niet bizar MH17 en de Holocaust met elkaar in verband te brengen omdat de beramers, de kwartiermakers, de personen die de klus geklaard hebben dezelfde kring van personen is die de wereld verrast heeft met de Tweede Wereldoorlog en na die oorlog door eigen criminele toedoen de strafrechtelijke dans van de vergelding zijn ontsprongen. Direct na WOII hebben zij zonder oponthoud hun plan op weg naar wereldheerschappij weten voort te zetten met de etnische zuivering van Palestina, de ondersteuning van Apartheid en het leveren van de massa psychose in Europa wanneer het onderwerp Holocaust of Jodenvervolging aan de orde is. Oekraïne was de brandhaard van de Jodenvervolging voordat de Joden door de Zionisten als volleerde slavendrijvers de grens met Duitsland overgejaagd zijn.

 

Het is allemaal hetzelfde spel wat gespeeld wordt om de familie Rothschild te laten genieten van het Koninkrijk wat komt omdat deze familie er zoveel voor gedaan heeft dat het er komt. MH17 is een aanslag van Neonazi's in het Oekraïense bestuur en onder de Oekrainse bevolking die op handen zijn van de terroristische organisatie die de aanslagen in de VS op 11 september 2001 volbracht heeft. Oekraïne is tot aan het hoogste bestuur besmet met fascisten en neo-nazi's die de grote fascisten en SS'ers van vroeger hoog houden en inmiddels in Oekraïne zeer bloedige veldslagen begaan hebben waarbij zij listig de schuld schuiven op separatisten die feitelijk oppositie zijn die gebruik maken van recht op zelfbestuur. De kans dat de separatisten of Russen verwijtbaar betrokken zijn bij de aanslag op de MH17 is klein afgezet tegen de redelijke verdenkingen. De Amerikanen hebben de aanslag in de VS 11 september 2001 zelf gepleegd. Dus de Amerikanen hebben in vereniging met Israël, Wilders en Esther Voet toch al schuld aan alles. De separatisten worden gesteund door Rusland. De Neonazi's worden gesteund door Oekraïne, NATO, Israël en bondgenoten. De Russen hebben vroeger ook de Moffen én Napoleon verslagen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus