U bent hier: Home / Confrontatie met Wilders, Jansen & GeenStijl

Confrontatie met Wilders, Jansen & GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 11-05-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De confrontatie met Wilders wordt gezocht. Middels ontembare juridische en financiële problemen voor Geert Wilders persoonlijk, en de kring die hem ondersteunt waaronder tevens begrepen arabist Hans Jansen en spreekbuis GeenStijl. Problemen voor Geert Wilders in deze is dat hij persoonlijk wordt aangehouden en voorgeleid op verdenking van deelname aan internationale misdrijven en benadelen van de Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden.

Vrijdag 09 mei 2014 is bij de Hoofdofficier van Justitie van het parket Den Haag aangifte gedaan tegen Geert Wilders persoonlijk in verband met bijzonder zware misdrijven die een ieder bepaaldelijk aangaan. Uit de geschriften van PVV partijideoloog Martin Bosman en de houding van Wilders ten opzichte van het Zionisme, de Staat Israël en Herzl en Jabotinsky blijkt onmiskenbaar dat Wilders óók gefocust is op het ouderwets verwijderen van de Joden uit Europa. 'As we speak' wordt nagedacht over diverse mogelijke en noodzakelijke maatregelen tegen Wilders en zijn kring. 

Dat arabist Hans Jansen het juridisch nog vet voor de bek krijgen zal staat reeds geagendeerd. Het moment dat aan zijn strafvervolging verder gewerkt wordt is nabij. Het zoeken van politieke rugdekking voor zijn kruistocht door zich ten behoeve van de PVV verkiesbaar te stellen voor de EU zal hem niet helpen strafvervolging te voorkomen. Ook zal Hans Jansen ontdekken dat tevens Het Woord hem veroordeelt. Geert Wilders en Hans Jansen en hun spreekbuis GeenStijl zijn een vooraanstaande politicus, wetenschapper en website, met een groot bereik en een bepalende invloed op het publieke debat en de publieke opinie. 

Desondanks laat GeenStijl het niet na de moderne kruisvaarders een platform te leveren voor hun christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam.  ANanninga is het sprekend voorbeeld van iemand met erg veel onderhuids racisme en antisemitisme die moeilijk weerstand bieden kan aan het ventileren daarvan. Het is evident dat spreekbuis GeenStijl reeds meer dan tien jaar een nare trolsite is die liever ziet dat iedereen crepeert dan bij te dragen aan bekendheid bij het publiek met de feiten. 

De gelegenheid die spreekbuis GeenStijl biedt aan arabist Hans Jansen is strafbaar. Ook de redactie van GeenStijl moet kunnen zien dat Hans Jansen in teamverband met Geert Wilders bezig is om een zieke genocide op de Arabieren moreel acceptabel en sociaal aanvaardbaar te maken. Dat Hans Jansen een ordinaire Katholiek is die met Geert Wilders in de traditie der Zionisten de wereld vergast op het Armageddon monster, moet ook @Pritt opgevallen kunnen zijn die echt niet dom is. Het gaat allemaal persoonlijk genomen worden. Het werk van Geert Wilders, Hans Jansen en GeenStijl. 

De in vereniging verrichte handelingen zullen aan het strafrecht gerelateerd worden. Meer in het bijzonder aan de Wet Internationale Misdrijven en Boek 2 titel 1 van het Wetboek van Strafrecht. Dat GeenStijl nog nooit een bericht geplaatst heeft over de evidente schuld van Geert Wilders aan het sneuvelen van de Nederlandse militairen Mark Schouwink en Dennis van Uhm, en wel podium biedt voor arabist Hans Jansen die namens de PVV op de EU kieslijst staat, vraagt om zoete wraak. 

Vanaf vandaag wordt GeenStijl gezien als propagandistisch onderdeel van de politiek maatschappelijke beweging van Geert Wilders en arabist Hans Jansen. Ook omdat mensen die een andere kijk bezitten op 9/11, op GeenStijl nog altijd 'aluhoedjes' worden genoemd zal spreekbuis GeenStijl verder behandeld worden als Nederlands lid van de terroristische organisatie die deze aanslagen gepleegd heeft. Zij die Geert Wilders en/of arabist Hans Jansen en/of de PVV ondersteunen gaan rechtens volledig naar den kloten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus