U bent hier: Home / Contactgroei met Geert Wilders

Contactgroei met Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 25-06-2014 13:10
Opgeslagen onder:

Er wordt 'Full Body Contact' gezocht met Geert Wilders persoonlijk. Om hem rechtens bij de lurven te pakken en te plaatsen in de cel waar hij thuishoort. Oogmerk is dat geüniformeerden hem oppakken en insluiten. De verwachting is dat hij levenslang opgesloten zal worden gehouden door autoriteiten. Het is niet zo dat er gewerkt wordt aan de strafvervolging van Geert Wilders omdat hij geen recht heeft op een forse gevangenisstraf.

Geert Wilders strafrechtelijk vervolgen voor zijn discriminatoire zweetvoeten is niet opportuun. Zes tot zevenduizend aangiften zijn er binnengekomen bij de politie in verband met de Marokkanen-uitspraken van Wilders maart dit jaar. Dat Wilders met FITNA schuld heeft aan de dood van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS is vragen om 'Full Body Contact'. Geert Wilders pleegt middels misbruik van het vrije woord misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Wilders pleegt misdrijven tegen Europa en de NATO.

 

Wilders moet de justitiële klappen krijgen die hij niet te boven komt. Hij moet rechtens volledig worden uitgeschakeld. Wie hem steunt moet de rest van het leven worden gestalkt door de AIVD. Geert Wilders adoreert de mannen die gezien moeten worden als de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Zijn foute zionistische vrienden bedreigen bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' om te voorkomen dat het publiek bekend is met het foute karakter van de helden van Geert Wilders. Geert Wilders is welgevoegelijk de tering aangezegd, en hij zal het rechtens geleverd krijgen.

 

De Jihad tegen Wilders zal zich verdiepen. Geen gelegenheid zal onbenut blijven hem rechtens op de huid te zitten. Zijn vrienden en de vrienden van zijn vrienden zullen als parasieten worden bestreden. Daaronder tevens begrepen GeenStijl en de bijpassende medewerkers zoals @Pritt en de antisemitische huisvrouw @ANanninga. De confrontatie met Wilders zal leiden tot de ontmanteling van zijn hielenlikkers. De PVV zal als terroristische organisatie op de zwarte lijst komen en zijn financiers zullen worden kaalgeplukt. Alles waar Wilders al die jaren met hart en ziel aan gewerkt heeft zal allemaal rechtens kapot gemaakt worden.

 

Arabist Hans Jansen zal wensen dat hij gewoon Ton Schalken had gevolgd bij en tijdens dat etentje met die paar flessen wijn dan dat hij gehoor had gegeven aan zijn eigen zieke geest. Dat Geen Stijl ondersteuning levert aan de terrorisme gerelateerde propaganda van Hans Jansen, de vriend van Wilders, is dus gewoon slecht nieuws voor de uitgever. Misschien dat er ook gevochten wordt met Wilders en zijn kring. Dat hangt af van het verzet wat geleverd wordt tegen de aanhoudingen. Bij en tijdens het eerste Wildersproces is een poging gedaan Geert Wilders bij heterdaad aan te houden. De daarbij passende strafbare feiten zijn tevens het fundament voor de gewapende Jihad tegen Nederland.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus