U bent hier: Home / Criminele organisatie Joris Demmink

Criminele organisatie Joris Demmink

by J.L. de Kreek — last modified 01-07-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Joris Demmink de oud SG van Justitie is of was leider van een criminele organisatie van ambtenaren. Deze ambtenaren werken bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en laten ten titel van Kinderbescherming talloze minderjarigen gedwongen verdwijnen en/of misbruiken voor geld. Ook neemt Joris Demmink smaakbepalend deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Voorts wisselen Joris Demmink en zijn partner pornofilms uit met leden van de staande magistratuur, aldus Henk Krol.

Joris Demmink spoort niet. Hij is lid van de VVD. Hij was SG bij justitie in de tijd van de oorlogsmisdaden van de leden van het kabinet en parlement in Irak, waaronder leden van de VVD. Er is veel te doen om Joris Demmink. Veel mensen zijn ervaren hinder van Joris Demmink. Joris Demmink maakt talrijke slachtoffers. Vooral onder de Nederlandse jeugd maakt Joris Demmink slachtoffers. Veel van wat over Joris Demmink beweerd wordt op internet blijkt niet bewezen te kunnen worden. Joris Demmink wordt niet vervolgd voor verkrachting van minderjarige jongens ook al is hij daarvan wel verdacht.

Ook door Marcel Vervloesem van Morkhoven wordt niet het beloofde bewijs geleverd dat Joris Demmink aanwezig was op de boot Apollo van de accountant van het Koninklijk Huis bij en tijdens verkrachting van minderjarigen. Desondanks moet Joris Demmink gezien worden als (oud) leider van de criminele organisatie waaraan ook Mark Rutte en Jort Kelder deelnemen. De Nederlandse Kinderbescherming maakt van meiden die van de kinderbeschermers afhankelijk zijn makkelijke prooi voor de loverboys die in de instellingen van de kinderbescherming hun opleiding genieten.

Onder ambtelijke verantwoordelijkheid van Joris Demmink werden en/of zijn snufmovies gemaakt in de instellingen van de kinderbescherming. De beelden van verkrachtingen van minderjarige meiden wordt gefilmd door de aanwezige bewakingscamera's, terwijl het personeel geen actie onderneemt tegen de verkrachter. In de Nederlandse media en bij het Openbaar Ministerie lijkt men moeilijk in staat feiten met elkaar in verband te kunnen brengen. Talrijke rapporten zijn gepubliceerd door gezaghebbende professionals die een totaal ontspoorde Kinderbescherming laten zien met ambtenaren die het oogmerk bezitten crimineel misbruik te maken van het ambt van kinderbeschermers om kinderen misbruikend geld te verdienen.

Het kan best zijn dat de verkrachting door Demmink van minderjarige Turkse jongens niet bewezen worden kan door het OM. De vrienden van Demmink zitten overal. Velen profiteren van de corruptie van Joris Demmink of ondersteunen de criminele organisatie van ambtenaren anderszins om bijvoorbeeld veroordeling voor betrokkenheid te ontlopen. De belangrijkste misdaden van Joris Demmink zijn deelname terroristische en internationale misdrijven. Of Joris Demmink daadwerkelijk persoonlijk minderjarige jongens verkracht is 'at the end' voor de veroordeling van Demmink niet relevant. Daarmee kan zijn lange gevangenisstraf niet worden gerechtvaardigd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus