U bent hier: Home / Criminele predispositie Peter R. de Vries

Criminele predispositie Peter R. de Vries

by J.L. de Kreek — last modified 23-03-2014 11:17
Opgeslagen onder:

Uit eigen verklaringen kan de criminele predispositie van betrokkene blijken. Door zijn eigen verklaringen imponeert Peter R. de Vries, misdaadjournalist en prominent mediapersoonlijkheid, als iemand die willens en wetens propagandistische ondersteuning levert aan terroristen in de westerse politiek. Peter R. de Vries maakt daarbij zelfs een racistische indruk zonder openlijk racistisch te zijn.

Omdat racisme verboden is of in ieder geval politiek niet correct spreekt niemand van de blanke roodnekken openlijk de wil uit Nederland weer volledig blank te maken. Een enkele Surinamer geeft niet. Die zijn geïntegreerd. Alleen al die Marokkanen en Turken die moeten eruit, en 'at the end' toch al de Joden natuurlijk.

Peter R. de Vries heeft het over de complot maffia wanneer hij bijvoorbeeld Klokkenluideronline.is of Poot bedoelt. Peter R. de Vries moet erkennen dat er over een lange periode bizarre feiten plaatsvinden. Wanneer Peter R. de Vries een serieus journalist is die invulling geeft aan het recht van het publiek op de waarheid, is het gekt dat hij nooit over 9/11 struikelt. Elke peuterklas natuurkundige kan begrijpen dat de impuls van de vliegtuigen onvoldoende moet zijn geweest om de stalen Twin Towers finaal tot stof te laten vergaan. 

Een natuurkundig onverklaarbaar verschijnsel tenzij er een kleine atoombom of andere hoog energetische munitie is gebruikt. Dat de vliegtuigen geen vliegtuigen zijn is makkelijk te begrijpen, ook voor Peter R. de Vries. Dan de reactie op die aanslagen. Een 'full blown' militaire reactie tegen Arabische landen. Bizar. De logische reactie is middels het internationaal strafrecht en rechtsvormend optreden daarin! Met bijzonder goed getrainde commando's en/of paramilitairen in een strafvorderlijk jasje. Wat de rol van Bin Laden ook is. Bepalend was het niet. 

De aanslagen op Amerikaans grondgebied komen van een Amerikaanse militaire junta die ook de basis gelegd heeft voor het escaleren van WOI en de exclusieve schuld heeft aan WOII, en nu middels de derde trap van de raket het Duizendjarig Koninkrijk definitief vestigen wil met Jeruzalem als wereldhoofdstad. De wil is het vestigen van een 'corporate oligargy' ook de Nieuwe Wereld Orde genoemd. Het is de oude orde onder bestuur van de Katholieken en slavendrijvers. In dit verband is Wilder de hedendaagse nazitrol van Zion. De aanslagen 11 september 2001 is in ieder geval gepleegd door blanke Amerikanen.

De muntVermoedelijk zijn zij ondersteund door Zionisten zodat het een 'two-part invention' is. Dit is het meest waarschijnlijk want Amerikanen en Zionisten zijn ook samen opgetrokken om de wereld WOII te leveren. De aanslagen op Amerikaans grondgebied is de voortzetting van de Tweede Wereldoorlog door dezelfde kring aan nazistische hufters als die van WOII. De Zionisten en de nazi's vochten voor dezelfde zaak. Wilders is net zo'n tempelier als Hitler en Breivik. Het is een gevecht van de katholieken tegen de moderne orde. Dat wil zeggen tegen de mensenrechten, tegen democratie, tegen assimilatie, tegen emancipatie, tegen al het goede wat de Frasen Revolutie heeft voortgebracht.

Weer zijn het de Katholieken die anno 2003 vooraan staan met het begaan van zware politiek ambtelijke oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide, en het misbruiken van de Nederlandse jeugd. De verkrachting van de jeugd door de jeugdzorg is gebaseerd op katholieke ideeën over jeugd en opvoeding of althans komt uit de sociaal christelijke koker van oorlogscriminelen als Balkenende, Rouvoet en de rest. Voor Peter R. de Vries staat Mischa Kat & co daarin complot maffia noemen -terwijl de feiten overigens opzichtig zijn- gelijk aan deelnemen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus