U bent hier: Home / Criminelen runnen Ministerie van Veiligheid en Justitie

Criminelen runnen Ministerie van Veiligheid en Justitie

by J.L. de Kreek — last modified 28-10-2014 09:15
Opgeslagen onder:

Er is een groot probleem met het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Dit ministerie wordt geleidt door Ivo Opstelten en Fred Teeven. In de gebouwen van dit ministerie werken leden van de georganiseerde ambtelijke criminaliteit wat met terroristisch oogmerk de burgers in binnen en buitenland een vette loer draait. Deze ambtenaren lijken een 'corporate oligarchy' te vertegenwoordigen wat ondersteund door een militaire junta schuld heeft aan de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk de aanslag op de MH17.

In ieder geval maakt het Ministerie van Veiligheid en Justitie zich schuldig aan binnenlandse internationale misdrijven met afgelopen tien jaar alleen honderdduizenden weerloze want minderjarige slachtoffers. De kinderen verdwijnen gedwongen in het netwerk van de georganiseerde ambtelijke criminaliteit waaraan Joris Demmink van de VVD ook leiding gegeven heeft. Joris Demmink is officieel door de rechtspraak aangewezen als verdachte van seksueel misbruik van minderjarige jongens.

 

Onofficieel wordt Joris Demmink ook aangewezen als deelnemer aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Anders dan zijn politiek ambtelijke collega deelnemers is Joris Demmink persoonlijk dader van de oorlogsmisdaden en internationale misdrijven die hij in het buitenland ondersteunt of ondersteund heeft. Politiek ambtelijk en gewoon ambtelijk maakt net het verschil tussen de mogelijkheden tot vervolging. De medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming zijn gewoon te vervolgen voor hun misdrijven tegen de jeugd terwijl dat bij hun leiders Opstelten en Teeven op grond van artikel 119 grondwet niet het geval is.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus