U bent hier: Home / Dan Mori géén jood

Dan Mori géén jood

by J.L. de Kreek — last modified 06-01-2014 10:15
Opgeslagen onder:

Oorlogscrimineel Geert Wilders noemt Vitesse "laf" omdat de club de Israëlische speler Dan Mori niet mee heeft genomen naar het trainingskamp in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Volgens Wilders accepteert Vitesse nu Jodenhaat van de Emiraten. Hoe joods is Dan Mori eigenlijk? Is hij echt joods of een Ashkenazim?

Dan Mori komt uit Israël. Hij is Israëlisch. Van Israëlisch is bekend dat het Asjkenazim zijn. Asjkenazim zijn via Ashkenaz nakomelingen van Jafet, dus geen nakomelingen van zijn broer Sem. Asjkenazim zijn niet de authentieke joden uit Irak. Asjkenazim zijn bekeerde Euro-Aziaten: Khazars. Bovendien respecteert Dan Mori de staat Israël. Daarmee bewijst hij dat hij geen jood zijn kan omdat joden Israël niet erkennen.

Net als de rest van de Israëli is Dan Mori een Nazi. Israël is geen joodse staat. Israël is door de Nazi's opgericht. Reeds in 1897 bij en tijdens het eerste Zionistische congres toen zij de mensenrechten voor de joden ontbonden. Israëlisch zijn de moderne slaven van de aanstaande koninklijke familie van Groot Israël: de Rothschild bankiers familie die ook Hitler betaald en Auschwitz gebouwd heeft.

Dan Mori zelf denkt natuurlijk dat hij joods is want zo is hij geïndoctrineerd. De Nazi's hebben dat graag dat hun volk denkt dat het joden zijn opdat de rest van de wereld onbekend blijft met het feit dat ook Hitler dezelfde joodse achtergrond had als Dan Mori. Dzjengis Khan ook trouwens. De kans dat Dan Mori genetisch verwant is aan de authentieke joden die twee duizend jaar geleden in de Diaspora geplaatst zijn is bijzonder klein.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus